Breaking News
14 Ιανουαρίου 2023

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;Πώς θα είναι το Σάββατό σου;

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;
ΚριόςΜε τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού σήμερα ίσως χρειαστεί να αποστασιοποιηθείς από κάτι για να καταλάβεις που βρίσκεται η καρδιά σου. Η  Σελήνη που περνά τη μέρα στον τομέα των συνεργασιών σου υποδηλώνει ότι επενδύεις περισσότερο στις σχέσεις από ότι συνήθως. Ωστόσο αυτή η διέλευση σημαίνει ότι οι αντιδράσεις των άλλων είναι λίγο απρόβλεπτες και μπορεί να είναι και οι δικές σου. Πρόσεξε για παρορμητικές κινήσεις που πηγάζουν από εσωτερική ανησυχία και όχι από γνήσια ανάγκη ή επιθυμία. 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΤαύροςΗ μέρα φέρνει φυσική ενέργεια για δουλειά, αλλά εμπεριέχει και απρόβλεπτα στοιχεία. Ένα θέμα καριέρας ή φήμης μπορεί να διαταράξει τα σχέδια, αλλά θα μπορούσε κάλλιστα να είναι και η σωστή στιγμή να ταρακουνήσεις λίγο τα πράγματα. Επιδίωξε να συντονίσεις την ανάγκη για αλλαγή και πρόσεξε να μην προχωρήσεις σε κάτι πριν νιώσεις ότι είσαι έτοιμη ή προετοιμασμένη. Η ίδια παλιά ρουτίνα μπορεί να μην σε ικανοποιεί και η επιθυμία σου για αλλαγή ρυθμού είναι έντονη. Εάν δεν είσαι σε επαφή με αυτά που πραγματικά θέλεις είναι εύκολο να επιτρέψεις σε παρορμητικές επιθυμίες να σε παρασύρουν.
ΔίδυμοιΕνώ απόλαυσες κάποιες ανοιχτές και ανταποδοτικές αλληλεπιδράσεις, οι ενέργειες του σήμερα είναι απρόβλεπτες. Ένα μέρος σου ποθεί άνεση και εγγύτητα, ενώ ένα άλλο μέρος σου χρειάζεται χώρο. Μια απροσδόκητη κατάσταση ή συνειδητοποίηση μπορεί να αποσταθεροποιήσει τα συναισθήματα σου και χρειάζεσαι χρόνο να τα επεξεργαστείς. Για καλύτερα αποτελέσματα και πριν βγεις έξω για να κυνηγήσεις τις επιθυμίες σου βάλε στόχο να συνδεθείς με αυτό που πραγματικά θέλεις. Οι σημερινές απογοητεύσεις μπορούν απλώς να υποδεικνύουν μια ανομολόγητη ανάγκη για αλλαγή ρυθμού και όσο πιο γρήγορα το πάρεις στα χέρια σου τόσο το καλύτερο. 
ΚαρκίνοςΕνώ αναγνωρίζεις την ανάγκη για σταθερότητα σε ορισμένα τμήματα της ζωής σου, μπορεί να νιώσεις και μια ανησυχία ή κάποια επαναστατικά συναισθήματα σήμερα. Τα συναισθήματα των άλλων για εσένα μπορεί να είναι έντονα το ένα λεπτό και το άλλο να ηρεμούν. Στο τέλος όμως και μέσα από αυτή τη διαδικασία μπορεί να ανακαλύψεις κάτι νέο για τον εαυτό σου ή για μια σχέση. Ίσως να χρειαστείς ένα διάλειμμα ή μια αλλαγή ρυθμού.  Μπορεί να βρεις το θάρρος να κάνεις κάτι νέο. Κάποιες ταραχές σχετικά με κάποια φιλία αντιμετώπισε τη με ψυχραιμία. 
ΛέωνΚάνεις τα πράγματα λίγο διαφορετικά αυτές τις μέρες, ιδιαίτερα όσον αφορά στην προσέγγιση σου στην καριέρα, τις ευθύνες ή τη φήμη σου. Ενώ οδεύεις προς βελτιώσεις, μπορεί να υπάρξουν κάποια μπρος πίσω.  Η σημερινή εστίαση θα πρέπει να είναι σε νέα μοτίβα σχέσης αντί να υποχωρήσεις σε δυσλειτουργικά. Ίσως είναι καλύτερο να αποφύγεις τις ιδιοτροπίες καθώς τα συναισθήματα που ανακατεύονται σήμερα μπορεί να είναι παροδικά. Η πηγή της αναταραχής αξίζει περισσότερο της προσοχής σου. 


ΠαρθένοςΑναγνωρίζεις την ανάγκη για μια αλλαγή στη ρουτίνα, τη διατροφή, τη φυσική σου κατάσταση ή στη δουλειά σου σήμερα. Το σημερινό τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού σου υπενθυμίζει ότι πρέπει να αλλάζεις τα πράγματα μια στο τόσο για να διαπρέψεις. Ενώ οι ενέργειες σήμερα είναι λίγο ενοχλητικές σε σημεία, εφόσον σέβεσαι το ελεύθερο πνεύμα μέσα σου μπορεί να είναι μια εμπειρία που θα σε μάθει πράγματα. Είσαι σε καλή κατάσταση για τον εντοπισμό περιοχών που απαιτούν επιδιόρθωση. Τελικά ελκύεσαι από βελτιωμένες ρουτίνες και περισσότερη δομή ή πειθαρχεία στις καθημερινές σου υποθέσεις, αλλά μια επαναστατική διάθεση εμφανίζεται σήμερα που μπορεί να σε βγάλει λίγο από την πορεία σου. 
ΖυγόςΕίσαι σε γενικά καλή κατάσταση για να βάλεις μια τάξη στη ζωή σου, αλλά ένα μέρος σου θα μπορούσε να επαναστατήσει ενάντια στη μονοτονία. Με ένα τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού μπορεί να αισθάνεσαι λίγο μπερδεμένη, να μπερδεύεις τις επιθυμίες σου και τα βαθύτερα συναισθήματα σου κι αυτό να προκαλέσει κινήσεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου που μοιάζουν ξαφνικές και λίγο ενοχλητικές. Το να δώσεις στους άλλους χρόνο και χώρο και να αναγνωρίσεις την ανάγκη σου για ένα διάλειμμα ή μια αλλαγή ρυθμού μπορεί να είναι η λύση. 
ΣκορπιόςΜε τη Σελήνη στον ηλιακό 12ο οίκο σου όλη μέρα, η ανάγκη να επαναφορτιστείς και να ανανεωθείς συναισθηματικά είναι έντονη. Το να αποσυρθείς για λίγο μπορεί να είναι χρήσιμο και θεραπευτικό. Ωστόσο μπορεί να μην είσαι απόλυτα σίγουρη αν θέλεις τον χώρο σου ή θέλεις να είσαι κοντά σε άλλους, καθώς η Αφροδίτη σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ουρανό σήμερα. Χρειάζεσαι μια ανανέωση ή μια αλλαγή κι αυτό ίσως προκαλέσει μια ανησυχία, αν δεν είσαι σε επαφή με αυτήν σου την ανάγκη. 
ΤοξότηςΗ σημερινή Σελήνη ενθαρρύνει την ανάγκη σου για περισσότερη προσοχή στους στόχους και τα όνειρα σου. Αναζητάς περισσότερη ποικιλία και ψυχικό ενθουσιασμό, αλλά η τάση να επαναστατείς ενάντια στη ρουτίνα μπορεί να προκαλέσει κάποια αναταραχή με ένα τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού στο παιχνίδι. Οποιεσδήποτε προσπάθειες για να δεσμεύσεις κάποιον μπορεί να αποτύχουν. Οι άνθρωποι χρειάζονται χρόνο σήμερα, όπως κι εσύ, και το να το τιμήσεις αυτό θα μπορούσε να είναι η απάντηση στα προβλήματα σου.  Αυτή η μεταφορά μπορεί να κάνει δύσκολη τη μετάδοση του μηνύματος σου αλλά είναι προσωρινή. 


ΑιγόκεροςΟι ιδιοτροπίες μπορούν να επικρατήσουν καθιστώντας δελεαστικό το να ρισκάρεις με τα χρήματα ή την καρδιά σου σήμερα. Ίσως και μια σύγκρουση αξιών με κάποιον να προκαλέσει μια επαναστατική αντίδραση. Αν και αναγνωρίζεις την ανάγκη να χαλαρώσεις λίγο αυτές τις μέρες, σήμερα μπορεί να νιώσεις ότι οι αντοχές σου είναι πολύ ισχυρές. Αντί να ακολουθείς ξαφνικές επιθυμίες προσπάθησε να εντοπίσεις και να κατανοήσεις τον λόγο πίσω από την ανησυχία και την ένταση σου.
ΥδροχόοςΗ Αφροδίτη αυτήν τη στιγμή διέρχεται από το ζώδιο σου και σήμερα συγκρούεται με τον κυβερνήτη σου Ουρανό. Το απρόβλεπτο στην οικία ή στην οικογενειακή σου ζωή μπορεί να επηρεάσει τα σχέδια και την απόλαυση σου. Τα ανήσυχα συναισθήματα μπορούν επίσης να κυριαρχήσουν σε σημεία και ίσως είναι καλύτερο να τιμήσεις την ανάγκη σου για επιπλέον ενθουσιασμό κάνοντας κάτι διαφορετικό ή ανακινώντας λίγο τη ρουτίνα. Μπορεί να πειραματιστείς με δυνατότητες και προσεγγίσεις, αλλά απόφυγε τις σαρωτικές κινήσεις για καλύτερα αποτελέσματα. 
ΙχθείςΠαρόλο που εκτιμάς την τάξη που υπάρχει στη ζωή σου αυτές τις μέρες, ένα μέρος σου αισθάνεται επαναστάτικα απέναντι σε κανόνες ή ρουτίνες σήμερα. Μπορεί να είναι δελεαστικό να βγεις από μια κατάσταση παρορμητικά σήμερα. Ενώ οι παρακάμψεις μπορούν να σε οδηγήσουν σε μια μεγαλύτερη κατανόηση του πως νιώθεις ειλικρινά για ένα θέμα, είναι καλύτερο να αποφύγεις απότομες, σαρωτικές ή μπερδεμένες κινήσεις. Τίμησε την ανάγκη για αλλαγή κάνοντας το με μελετημένες και αργές κινήσεις. Είναι επίσης καλή ιδέα να προσέχεις να μην ξεσκεπάσεις κάτι που δεν αντιπροσωπεύει τα αληθινά σου συναισθήματα με το σημερινό τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η επιτροπή αντιντόπινγκ της Ρωσίας αποφάσισε ότι η Καμίλα Βαλίεβα δεν διέπραξε παράβαση ντόπινγκ

 

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 14/01/2023 [vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics