Breaking News
16 Ιανουαρίου 2023


Ο καιρός θα είναι άστατος στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα όπου αναμένονται κάποια ήπια φαινόμενα στα δυτικά της Κρήτης και σε Ρόδο, Καστελόριζο.

Μικρότερη πιθανότητα για κάποιες τοπικές βροχές έχουν οι Σποράδες, η Εύβοια και οι Κυκλάδες. Στην υπόλοιπη χώρα δε θα έχουμε κάποιο φαινόμενο με τον καιρό να είναι αίθριος με παροδικές νεφώσεις.
Οι άνεμοι παραμένουν βοριάδες στο Αιγαίο στα 4 με 5 ακόμη και τοπικά 6 μποφόρ ενώ στο Ιόνιο θα είναι ανατολικοί στα 3 με 4 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δε θα παρουσιάσει μεταβολή. Στα βόρεια θα κινηθεί στους 10 με 11 βαθμούς ενώ στην υπόλοιπη χώρα στους 11 με 13 βαθμούς κελσίου.


Αναλυτικά ο καιρός κατά τόπους για την Κυριακή 15/1ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗΚαιρός: Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές.Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 00 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΚαιρός: Στο νότιο Ιόνιο και την Πελοπόννησο, παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα στα θαλάσσια-παραθαλάσσια, σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα περιοριστούν νοτιότερα. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες τοπικές νεφώσεις.Ανεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και στο νότιο Ιόνιο τοπικά έως 6 μποφόρ. Από το απόγευμα μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 05 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου θα είναι 5 με 7 βαθμούς χαμηλότερη.


ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΚαιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, κυρίως στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια και τη νότια Πελοπόννησο. Πρόσκαιρες καταιγίδες πιθανώς να εκδηλωθούν τις πρωινές ώρες στα νότια θαλάσσια – παραθαλάσσια τμήματα.Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά έως 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 03 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗΚαιρός: Στις Κυκλάδες λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Στην Κρήτη αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα δυτικά σποραδικές καταιγίδες.Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.


ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑΚαιρός: Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα νότια.Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά στα βόρεια έως 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
ΕΥΒΟΙΑΚαιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές.Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα νότια πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 06 έως 14 βαθμούς Κελσίου.


ΑΤΤΙΚΗΚαιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 06 έως 14 βαθμούς Κελσίου.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΚαιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές.Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι μεταβλητοί ασθενείς.Θερμοκρασία: Από 00 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

sportime.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κλήρωση Tζόκερ-Πρότο 15/01/2023

 

 

 

 

Το ανέκδοτο της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics