Breaking News
16 Ιανουαρίου 2023

Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;


ΚριόςΣήμερα προτιμάς να ζήσεις την κάθε στιγμή. Συναισθήματα που απαιτούν την προσοχή σου έρχονται στην επιφάνεια και δεν πρέπει να τα αγνοήσεις. Ίσως χρειαστεί να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε εργασιακές υποχρεώσεις σου που έχεις αγνοήσει ή έχεις αφήσει στην άκρη. Βρες τρόπους να καθησυχάσεις τις ανασφάλειες του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ λειτουργεί τονωτικά για την ψυχολογία σου.


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΤαύροςΒρίσκεις περισσότερη χαρά ή δημιουργείς ισορροπίες στην καθημερινότητα και τις ρουτίνες σου. Η νευρική ενέργεια σου μπορεί να σε οδηγήσει σε μια κάπως χαοτική ατμόσφαιρα κυρίως στα εργασιακά ή στο να αναλάβεις πάρα πολλά πράγματα ταυτόχρονα κι αυτό θα σε πιέσει. Ο ερωτικός σύντροφος σου έχει ανάγκη τη συναισθηματική επιβεβαίωση σου γι’ αυτό ασχολήσου μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες θα σε βοηθήσουν να αποκολληθείς από το παρελθόν.


ΔίδυμοιΈχεις την τάση να αναζητάς δημιουργικές, φυσικές ή αλλιώς εκτονωτικές διεξόδους. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον κοινωνικό σου τομέα της σύνδεσης και της επαφής με τους άλλους. Μια μικρή απογοήτευση στα εργασιακά ίσως σε αναγκάσει να προσαρμοστείς, καθώς ο κυβερνήτης σου Ερμής δημιουργεί μια μικρή πρόκληση με τον Κρόνο. Απόφυγε τις υπερβολές απέναντι στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, όσο εύκολα ενθουσιάζεσαι από νέες γνωριμίες άλλο τόσο εύκολα απογοητεύεσαι.
ΚαρκίνοςΤο να κάνεις το σπίτι ή τη βάση των δραστηριοτήτων σου πιο άνετη και αρμονική μπορεί να σου προσφέρει ικανοποίηση σήμερα. Ωστόσο υπάρχει μια κλίση προς την υπερβολική απόλαυση. Ο Ερμής δημιουργεί μια μικρή πρόκληση με τον Κρόνο και ίσως χρειαστεί να ξανακάνεις κάτι που νόμιζες ότι τελείωσες ή να αντιμετωπίσεις μια μικρή παράκαμψη. Για καλύτερα αποτελέσματα στα εργασιακά επικεντρώσου στην επίτευξη των στόχων σου βήμα βήμα τη φορά. Η συναισθηματική σου ζωή ή η ψυχολογία σου σε σχέση με τα ερωτικά έχει τα πάνω και τα κάτω της.


ΛέωνΗ Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του πνεύματος σου διατηρώντας το ηθικό σου ψηλά. Είσαι ενθουσιασμένη με τις επιδιώξεις και τις ιδέες σου αλλά πρόσεξε μην αναλάβεις περισσότερα απ’ όσα μπορείς να διεκπεραιώσεις. Κάποιες όψεις λειτουργούν λίγο ανασταλτικά αλλά μπορεί επίσης να σε προειδοποιούν για την ανάγκη να τακτοποιήσεις πρακτικές λεπτομέρειες. Μέσα από μικρά προβλήματα με τον αγαπημένο σου μπορείς να βρεις εναλλακτικούς τρόπους για να απολαύσεις τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, βάλε μέτρο στις προσδοκίες σου.


ΠαρθένοςΗ Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της οικειότητας σου και σε παρακινεί να λειτουργήσεις με το συναίσθημα. Ωστόσο ίσως να είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς και να εστιάσεις. Ο ενθουσιασμός όμως είναι μεγάλος και ίσως να σε οδηγήσει στην υπερβολή και να χάσεις τελικά τη χαρά σου. Μικρά προβλήματα ή καθυστερήσεις στα εργασιακά είναι πολύ πιθανά. Η συναισθηματική σου ζωή κρύβει εκπλήξεις που πρέπει να αξιολογήσεις σωστά.
ΖυγόςΚάποια συναισθήματα σήμερα μπορεί να υποδηλώνουν μια τάση να στοχεύεις πολύ ψηλά ή να κάνεις ριψοκίνδυνες ενέργειες. Μπορεί να μην είναι εύκολο να βρεις τις κατευθύνσεις σου όταν έχεις ή βλέπεις μπροστά σου πολλές επιλογές. Απόφυγε γενικότερα να παίρνεις τις κριτικές πολύ προσωπικά, είτε πρόκειται για συνεργάτες, είτε για τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε τον εαυτό σου και την κοινωνικότητα σου.


ΣκορπιόςΤο να βρεις προσωπικό χώρο και χρόνο σήμερα είναι σημαντικό, καθώς μπορεί να νιώσεις περιορισμένη. Φρόντισε να κινηθείς συνειδητοποιημένα, να είσαι δίκαιη και να χρησιμοποιείς τη λογική σου, καθώς μπορεί να υπάρξει τάση υπερβολής. Η Σελήνη σε βοηθά ωστόσο να πατάς τα πόδια σου στη γη στα εργασιακά, την υγεία και στις συνήθειες σου. Η  επικοινωνία που αφορά στη συναισθηματική, ερωτική ζωή σου χρειάζεται προσοχή.


ΤοξότηςΗ Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του παιχνιδιού και της ψυχαγωγίας σου σήμερα. Είσαι λίγο τολμηρή με την αγάπη και την απόλαυση. Είναι επίσης μια εποχή που είναι ευκολότερο απ’ το συνηθισμένο να πέσεις στις παγίδες της αναβλητικότητας. Εάν βάλεις πολλές επιλογές στο τραπέζι μπορεί να καταλήξεις να γυρίζεις γύρω από τον εαυτό σου και να μην προχωράς. Το ίδιο ισχύει και για τη συναισθηματική σου ζωή καθώς λίγο έως πολύ δεν ξέρεις τι θέλεις.


ΑιγόκεροςΗ Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και εσύ συνεχίζεις να λαχταράς ήρεμους ρυθμούς στην καθημερινότητα σου. Οι μέρες που έρχονται φέρνουν περισσότερη ενέργεια για αλληλεπίδραση αλλά σήμερα θέλεις να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Ωστόσο μια ανησυχία μπορεί να σε οδηγήσει σε κακές επιλογές, γι’ αυτό προσπάθησε να πειθαρχήσεις στη λογική σου. Η συναισθηματική σου ζωή έχει εκπλήξεις που όμως αργείς να εντοπίσεις ή να εκμεταλλευτείς.


ΥδροχόοςΗ θέση της Σελήνης σήμερα επισημαίνει την ανάγκη σου για κίνηση, πρόοδο και ψυχική διέγερση. Οι ενέργειες τώρα μπορούν να προκαλέσουν ανησυχία ή ερωτηματικά σε μία σχέση. Ορισμένες παρεξηγήσεις στα εργασιακά μπορεί να επηρεάσουν την ψυχολογία σου. Απόφυγε την υπερανάλυση στις συζητήσεις με τον αγαπημένο σου ή με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.


ΙχθείςΥπάρχει μια τάση να θέλεις να κρατήσεις τα πράγματα και τις καταστάσεις σε ένα άνετο και απλό επίπεδο με τη διαμονή της Σελήνης στον τομέα των πόρων σου όλη μέρα. Εάν ανησυχείς για τα χρήματα ή για τη σύγκρουση με κάποιον για ένα θέμα αρχών και αξιών είναι φυσικό να νιώσεις ένταση. Τα εργασιακά και οι συνεργασίες απασχολούν το μυαλό σου έντονα. Η συναισθηματική ζωή όμως βρίσκεται σε ένα καλό επίπεδο με δυνατότητα αλλαγών και βελτιώσεων.

tlife.gr
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το LIDO SOCCER διοργανώνει τουρνουά ποδοσφαίρου εις μνήμη του Δημήτρη Παπαδόπουλου

 

 

 

 

 

Σήμερα 16 Ιανουαρίου γιορτάζουν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics