Breaking News
15 Ιουλίου 2016

Ένας καταπληκτικός ΠΑΣ Γιάννινα μετέβαλε σε αληθινή παράσταση για τους φίλους του την πρώτη συμμετοχή της ιστορίας του στις διοργανώσεις της UEFA, καθώς νίκησε στους «Ζωσιμάδες» την Οντ με 3-0, στο πλαίσιο του β΄ προκριματικού γύρου στο Europa League.


Ένα αποτέλεσμα που είναι σαφώς δύσκολα ανατρέψιμο στη ρεβάνς της επόμενης Πέμπτης (21/7) στη Νορβηγία και που έδωσε καθαρό προβάδισμα πρόκρισης στο ελληνικό συγκρότημα.
Το ξεκίνημα των γηπεδούχων ήταν εντυπωσιακό, αφού πήραν το προβάδισμα στο 7ο λεπτό, στην πρώτη τελική προσπάθεια, όταν στο κόρνερ του Ακόστα ο Μιχαήλ πλάσαρε τον Ρόσμπαχ σημειώνοντας ένα ιστορικό γκολ, το πρώτο του ΠΑΣ Γιάννινα στην Ευρώπη.
Στο 31ο λεπτό ο «Άγιαξ της Ηπείρου» διπλασίασε με τη μόλις τρίτη τελική προσπάθειά του: ο Καρανίκας σέντραρε από δεξιά και ο Ναδάλες που είχε τρυπώσει στην «καρδιά» της αντίπαλης άμυνας βρήκε την μπάλα με το δεξί για το 2-0.
Από εκεί και ύστερα υπήρχε ο εξαιρετικός Πασχαλάκης, που κράτησε το πλεονέκτημα στο σκορ για την ομάδα του στο 20΄, όταν μπλόκαρε το σουτ του Νίλσεν και στο 34΄ μετά την κεφαλιά του Ακαμπουέζε, στις μοναδικές δύο φάσεις που η Οντ ανησύχησε τους γηπεδούχους στο πρώτο ημίχρονο.
Η ομάδα της Ηπείρου συνέχισε με την ίδια τακτική και στο δεύτερο ημίχρονο: άφησε την κατοχή της μπάλας στους Νορβηγούς και έχοντας μπλοκάρει την ανάπτυξή τους από τα άκρα έψαχνε σε κάποια ευκαιρία την αντεπίθεση.
Κάπως έτσι προήλθε το τρίτο γκολ, όταν στο 68ο λεπτό ο Φερφελής κέρδισε τις μονομαχίες λίγο κάτω από το κέντρο, έφυγε μπροστά αλλά στο τετ α τετ νικήθηκε από την Ρόσμπαχ, για να πάρει το ριμπάουντ ο Ακόστα που είχε ακολουθήσει και να σημειώσει το 3-0 διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

naftemporiki.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics