Breaking News
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 603
11 Δεκεμβρίου 2015

Με τρεις σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο Α.Ο Χανιά στο αυριανό (12/12) εκτός έδρας παιχνίδι με την Ζάκυνθο για την 12η αγωνιστική της Football League.

Ο υπηρεσιακός τεχνικός Γιώργος Λυρώνης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Μπουζούκη και Παγώνη καθώς και στον Λίτα που βρίσκεται σε καραντίνα καθώς έχει υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα. 

Αναλυτικά οι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή του Α.Ο Χανιά για το παιχνίδι με την Ζάκυνθο είναι οι: Μπλάζιτς, Πρίφτης, Χατζηλιάδης, Μπριλάκης, Καρτσαμπάς, Διαμαντόπουλος, Τσουτσης, Κατρανίτσας, Δεινόπαπας, Νύκταρης Ν. Νύκταρης Ν. Μασάδο, Σαϊνέ, Σταματής, Ρίκκα, Γκέσιος, Σάντερσον, Φυντικάκης.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics