Breaking News
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 603
12 Δεκεμβρίου 2015

Ισόπαλος 3-3 αναδείχθηκε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ζάκυνθο ο Α.Ο Χανιά το Σάββατο (12/12) το απόγευμα σε ματς για την 12η αγωνιστική της Football League.

To ματς ξεκίνησε ιδανικά για τον Α.Ο Χανιά που προηγήθηκε στο 27΄με κεφαλιά του Μπριλάκη μετά από εκτέλεση κόρνερ, αλλά η ισοφάριση ήρθε άμεσα από την Ζάκυνθο με τον Ναζίμ να κάνει το 1-1 στο 34΄. 

Τέσσερα λεπτά αργότερα η Ζάκυνθος κατάφερε να γυρίσει τούμπα το ματς και να προηγηθεί με 2-1 χάρη σε σουτ του Ζαϊρί. Η εξέλιξη του αγώνα ήταν ακόμη πιο συναρπαστική στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Α.Ο Χανιά ισοφάρισε στο 59΄με τον Τσούτση σε μια φάση όπου προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για μη τήρηση του Fair Play από την ομάδα των Χανίων για να ακολουθήσει σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων. 

Με την επανέναρξη του αγώνα η Ζάκυνθος στο 61΄πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Ζαϊρί τον οποίο άφησαν οι παίκτες των Χανίων να σκοράρει παραδεχόμενοι ουσιαστικά την μη τήρηση του Fair Play στη φάση του δικού τους γκολ στο 59΄. 

Στη συνέχεια η Ζάκυνθος έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 64΄να κλειδώσει τη νίκη της με την κεφαλιά του Αποστόλου να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Μπλάζιτς. Η φάση αυτή έσωσε τον Α.Ο Χανιά από το 4-2 και έτσι η ομάδα του Γ. Λυρώνη που πάλεψε μέχρι τέλους για την ισοφάριση κατάφερε να πετύχει το 3-3 στο 83΄με σουτ του Δεινόπαπα. 

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Τζ.Κολονέλο): Παπαδόπουλος, Γραικός, Κουρέλλας, Καμπούρης, Αποστόλου, Νίκιτς, Ναζίμ, Μεντούρ, Ζαϊρί, Καρδάρης (60' Ορφανίδης), Κρολ (80' Καραμαλίκης).

Α.Ο.ΧΑΝΙΑ (Γ.Λυρώνης): Μπλάζιτς, Μπριλάκης, Χατζηλιάδης, Καρτσαμπάς, Διαμαντόπουλος, Ρίκκα (71' Μ.Νύκταρης), Σάντερσον (40' Τσούτσης), Μασάδο, Δεινόπαπας (89' Κατρανίτσας), Σαϊνέ, Γκέσιος.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics