Breaking News
15 Ιουνίου 2018

Νίκη στο 90+5’ για το Ιράν που κέρδισε με 1-0 το Μαρόκο, χάρις σε αυτογκόλ του Μπουχαντούζ στο 90+5’. 

 

Στο 2ο μόλις λεπτό μετά από λανθασμένη απομάκρυνση της άμυνας του Ιράν, ο Αρίτ έπιασε το σουτ που έφυγε λίγο έξω ενώ στο 3’ ο Ζίγετς από καλή θέση έπιασε αέρα. Το Μαρόκο συνέχισε να πιέζει και στο 5ο λεπτό η κεφαλιά του Μπελχαντά πέρασε λίγο έξω, όπως και το σουτ του Ελ Κααμπί στο 8’ από το ημικύκλιο της περιοχής. Το Μαρόκο σαφέστατα πατούσε πού καλύτερα από τα πρώτα λεπτά, με το Ιράν να μην μπορεί να κυκλοφορήσει την μπάλα και στο 19’ το Μαρόκο έχασε φοβερή τριπλή ευκαιρία με τα σουτ των Μπελχαντά, Μπενατιά και Μπουσουφά να σταματούν σε σώματα αμυντικών του Ιράν.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ανσαριφάρντ βρέθηκε μόνος στα αριστερά μετά από όμορφη αντεπίθεση του Ιράν αλλά έκανε τραγικό τελείωμα ενώ από το 20’ και μετά, το Ιράν πήρε μέτρα στο γήπεδο. Στο 30΄ο Χαρίτ πλάσαρε από αριστερά αλλά ο Μπεϊρανβάντ μπλόκαρε, ενώ στο32’ ο Τσεσμί μέσα από την περιοχή έκανε το γύρισμα αλλά αστόχησε.

Και στο 43’ ήρθε η μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους. Ο Αζμούν έφυγε μόνος στην κόντρα και πλάσαρε, με τον Ελ Καζούι να διώχνει με τα πόδια και στη συνέχεια ο Τζαχανμπάκς έκανε νέο πλασέ αλλά και πάλι ο Μαροκινός κίπερ έσωσε. Στο 45’ το μακρινό φάουλ του Χατζισαφί πέρασε λίγο έξω.

Αν το πρώτο μέρος ήταν μέτριο το δεύτερο ήταν τραγικό. Οι δύο ομάδες δεν απείλησαν καθόλου και ως το 70’ ο ρυθμός ήταν πάρα πολύ αργός και στο κέντρο υπήρξαν πολλά  λάθη. Ο Μασούντ αποχώρησε από το ματς στο 67ο λεπτό, κάνοντας ένα μέτριο ματς ενώ στο 74’ ο Αμραμπάτ ζαλίστηκε και αποχώρησε κι αυτός για το Μαρόκο. Πρώτη καλή φάση ήταν ένα καλό σουτ του Ζίγετς στο 80’ με τον Μπεϊρανβάντ να λέει όχι και τελικά στο 90+5' μετά από εκτέλεσε φάουλ ου Χατζισαφί από αριστερά, ο Μπουχαντούζ κατά λάθος με κεφαλιά πέτυχε αυτογκόλ για το 0-1.

ΜΑΡΟΚΟ: Μουνίρ Ελ Καζούι, Μπενατιά, Ν.Αμραμπάτ (76’ Α.Αμραμπάτ), Ασράφ Χακίμι, Σαΐς, Ελ Αχμαντί, Μπουσουφά, Μπελχαντά, Αρίτ (82’ Ντα Κόστα), Ζίγετς, Ελ Κααμπί (77’ Μπουχαντούζ)

ΙΡΑΝ: Μπεϊρανβάντ, Πουραλιγκαντζί, Ρεζαεϊάν, Τσεσμί, Χατζισαφί, Αμίρι, Μασούντ (67’ Ταρεμί), Εμπραχίμι (79’ Μονταζέρι), Αζμούν, Ανσαριφάρντ, Τζαχανμπάκς (85’ Χοσεΐνι)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics