Breaking News
12 Ιουλίου 2018

Η επιτροπή διαιτησίας της ΦΙΦΑ ανακοίνωσε τους ορισμούς για τον μεγάλο και τον μικρό τελικό και ο εκλεκτός της για το μεγάλο ματς της Κυριακής μεταξύ Γαλλίας και Κροατίας είναι ο 43χρονος Αργεντινός Νέστωρ Πιτάνα.


Ένα κοινό σημείο που αφορά τους Γάλλους είναι ότι και το 2006 στον τελικό με την Ιταλία, που οι τρικολόρ ηττήθηκαν στα πέναλτι, διαιτητής ήταν και πάλι Αργεντινός και πιο συγκεκριμένα ο Οράσιο Ελιζόντο, που είχε αποβάλει τον Ζιντάν για την κουτουλιά στον Ματεράτσι.
Ο Πιτάνα διαιτήτευσε τον εναρκτήριο αγώνα του Μουντιάλ ανάμεσα στη Ρωσία και τη Σαουδική Αραβία, το ματς Σουηδία-Μεξικό 3-0 στη φάση των ομίλων και ακόμα τις αναμετρήσεις της Κροατίας με τη Δανία στους "16", που κρίθηκε στα πέναλτι υπέρ των Κροατών και της Γαλλίας με την Ουρουγουάη (2-0) για την φάση των "8".

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics