Breaking News
21 Μαρτίου 2016

Ο πρώην ομοσπονδιακός, Φερνάντο Σάντος μίλησε σε φόρουμ προπονητών εθνικών ομάδων και συλλόγων, εκεί όπου αναφέρθηκε στο πέρασμά του από την Εθνική Ελλάδας και το πρόβλημα που αντιμετώπισε με τους διεθνείς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός κλήθηκε να αναλύσει τις... ιδιαιτερότητες και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο ίδιος, αλλά και οι συνάδελφοί του που εργάζονται σε εθνικές ομάδες.

“Το δύσκολο είναι ότι ο ομοσπονδιακός προπονητής κάθεται στον πάγκο της ομάδας σε ένα παιχνίδι, του οποίου έχουν προηγηθεί μόλις τρεις ή τέσσερις προπονήσεις. Είναι αλήθεια ότι όταν ανέλαβα πρώτη φορά σκέφτηκα ότι μετά από δύο ημέρες δεν πρόκειται να έχω αποτέλεσμα. Δεν ήταν έτσι”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φερνλαντο Σάντος, ο οποίος θυμήθηκε και την θητεία του στην εθνική ομάδα της χώρας μας.

“Στην Ελλάδα οι διεθνείς ποδοσφαιριστές πίστευαν πολύ σε εμένα και με στήριζαν. Το βασικό πρόβλημα με τους Έλληνες, βέβαια, ήταν ότι έπρεπε να τους πείσω να σηκώνονται πρωί για τις προπονήσεις. Αφού πέτυχα αυτό, έγινα ομοσπονδιακός τεχνικός” τόνισε ο 61χρονος Πορτογάλος τεχνικός, που το καλοκαίρι θα βρεθεί στο Euro της Γαλλίας μαζί με την εθνική Πορτογαλίας.

newsit.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics