Breaking News
23 Μαρτίου 2016

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Μίχαελ Σκίμπε θα συναντηθεί με τους προπονητές όλων των ομάδων της Σούπερ Λιγκ την Τετάρτη 30 Μαρτίου, σε ξενοδοχείο της Αθήνας.

Στόχος της συνάντησης του Γερμανού εκλέκτορα με τους συναδέλφους του είναι η ανταλλαγή απόψεων και σκέψεων, καθώς το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ετοιμάζεται να ξεκινήσει έναν νέο κύκλο αγωνιστικών υποχρεώσεων με τη συμμετοχή του στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018.

Ταυτόχρονα, σε άλλη αίθουσα του ίδιου ξενοδοχείου, θα πραγματοποιηθεί ανάλογη συνάντηση με τους γιατρούς των συλλόγων της Σούπερ Λιγκ, ύστερα από σχετική επιθυμία του ιατρικού υπεύθυνου των Εθνικών ομάδων, καθηγητή Γιώργου Γκοδόλια, με στόχο τον καλύτερο συντονισμό των ιατρικών παροχών προς τους διεθνείς.

Μία ημέρα πριν από τη συνάντηση, όλοι οι συμμετέχοντες έχουν προσκληθεί από την ΕΠΟ για να παρακολουθήσουν τον φιλικό αγώνα με την Ισλανδία στο «Γ. Καραϊσκάκης» (29/3).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics