Breaking News
15 Φεβρουαρίου 2020

Στο άγχος που είχε η ομάδα του στο β’ μέρος στάθηκε στις δηλώσεις του ο Γιάννης Ταουσιάνης ο οποίος τόνισε την σημασία της νίκης.

Χαρακτηριστικά, είπε: «Είναι μια σημαντική νίκη που ήρθε με αρκετό άγχος και αναφέρομαι κυρίως στην απόδοση του δευτέρου ημιχρόνου. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καθολική υπεροχή και, καταφέραμε να βρούμε λύσεις και στο πρώτο μέρος το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο. Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος μας πίεσε περισσότερο και εκεί δεν είχαμε καθόλου ηρεμία και αυτοπεποίθηση, κάτι που μπορώ να καταλάβω μέχρι ένα βαθμό, καθώς το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα σημαντικό και φυσιολογικά τα πόδια βαραίνουν. Σίγουρα κρατάμε τους τρεις βαθμούς»

Όσων αφορά το που θα κριθεί η είσοδος στα πλέι οφ, ο προπονητής του Εργοτέλη σχολίασε: «Η κατάκτηση μιας θέσης στην 6αδα θα κριθεί στις λεπτομέρειες καθώς οι ομάδες είναι πάρα πολύ κοντά μεταξύ τους». Απ’ την άλλη πλευρά ο προπονητής του Απόλλωνα, Άριαν Μπελά δήλωσε: «Ήταν ένα παιχνίδι που είχαμε δύο πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο επέλεξα να ξεκουράσω κάποιους βασικούς ποδοσφαιριστές και έτσι δεν μπήκαμε καθόλου στο παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος μπήκαν στο ματς οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές και πρεσάραμε σε όλο το γήπεδο μην αφήνοντας τον Εργοτέλη να παίξει το παιχνίδι του, καθώς όλοι ξέρουμε ότι παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην κατηγορία. Είχαμε καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι και έτσι είμαι ευχαριστημένος απ’ την απόδοση των παικτών παρόλο που δεν καταφέραμε να πετύχουμε ένα γκολ. Έχω ευθύνη για το γεγονός ότι δεν έριξα στο ματς απ’ την αρχή κάποια παιδιά που μπορούσαν να βοηθήσουν».
patris.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics