Breaking News
21 Σεπτεμβρίου 2017

Με πέντε αναμετρήσεις πέφτει η αυλαία της πρώτης αγωνιστικής στην φάση των ομίλων του θεσμού.

 

Αναμφίβολα το παιχνίδι που... κλέβει τις εντυπώσεις θα γίνει στη Νέα Σμύρνη, καθώς ο Πανιώνιος θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Γιάννινα, για τον 7ο όμιλο. Το ματς είναι προγραμματισμένο για τις 16:00, ενώ στις 20:30 Παναιγιάλειος και Άρης θα αναμετρηθούν στο Αίγιο, στο άλλο ματς του ομίλου.

Από εκεί και πέρα, στην Σπάρτη, η ομόνυμη ομάδα θα υποδεχθεί στις 16:00 τα Τρίκαλα για τον 4ο όμιλο και για τον 5ο όμιλο, την ίδια ώρα, ο Κισσαμικός θα παίξει απέναντι στον Αχαρναϊκό.

Τέλος, στο «Ελ Πάσο», η Καλλιθέα θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Λάρισας. Το ματς είναι για τον 3ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας και ώρα έναρξής του έχει οριστεί για τις 18:15.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου
16:00 Σπάρτη - Τρίκαλα (4ος όμιλος)
16:00 Κισσαμικός - Αχαρναϊκός (5ος όμιλος)
16:00 Πανιώνιος - ΠΑΣ Γιάννινα (7ος όμιλος)
18:15 Καλλιθέα - Απόλλων Λάρισας (3ος όμιλος)
20:30 Παναιγιάλειος - Άρης (7ος όμιλος)
onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics