Breaking News
01 Σεπτεμβρίου 2020

Στις εγκαταστάσεις του ΣΕΦ πραγματοποιήθηκε στις 28-29 και 30 Αυγούστου τηρουμένων όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων, η πρώτη φάση των πρακτικών μαθημάτων των Σχολών Προπονητών Γ Κατηγορίας Βόλεϊ Σάλας και Μπιτς Βόλεϊ που πραγματοποιεί η ΓΓΑ.

 

Οι καθηγητές που δίδαξαν το συγκεκριμένο τριήμερο ήταν για τη Σχολή της Σάλας οι κ.κ. Μπακοδήμος Γιώργος (Ομοσπονδιακός Προπονητής), Γκούντας Κων/νος (Ομοσπονδιακός Προπονητής), Γκορτσίλα Ευγενία (Διευθύντρια της Σχολής).

Στη σχολή του Μπιτς Βόλεϊ δίδαξε ο κ. Κουτουλέας Βαγγέλης (εκπαιδευτής της FIVB).

Στις εγκαταστάσεις του ΣΕΦ παρευρέθηκαν επίσης οι κ.κ. Σκαμάγκη Αναστασία (Πρόεδρος της Σχολής της Σάλας), Χαλβατζής Νεκτάριος (Γεν. Γραμματέας της ΕΟΠΕ- μέλος των επιτροπών Σάλας και Μπιτς Βόλεϊ), Σαμαράς Γεώργιος (Γεν. Γραμματέας του ΣΕΠΠΕ- μέλος των επιτροπών Σάλας και Μπιτς Βόλεϊ).

Τα δια ζώσης μαθήματα θα συνεχιστούν και τις επόμενες εβδομάδες.
onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics