Breaking News
01 Σεπτεμβρίου 2020

H Βούλα Παπαχρήστου έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της και στοχεύει σ' αγώνες για τον χειμώνα.

 

Στην τρίτη εβδομάδα της προετοιμασίας της για την νέα σεζόν έχει εισέλθει η Βούλα Παπαχρήστου, που έχει κάνει τον προγραμματισμό της για το απαιτητικό 2021.

Η αθλήτρια του Δημήτρη Βασιλικού δεν πραγματοποίησε αγώνες στη θερινή περίοδο, αφού τραυματίστηκε στο διασυλλογικό πρωτάθλημα και κρίθηκε πως δεν υπήρχε λόγος πίεσης και επιβάρυνσης, δεδομένο του ότι το φετινό αγωνιστικό πρόγραμμα δεν περιλάμβανε διεθνείς διοργανώσεις.

"Η Βούλα ξεκίνησε την προετοιμασία της για την επόμενη χρονιά στις 10 Αυγούστου έχοντας ως βασικό στόχο τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Νωρίτερα στη χρονιά είναι πιθανό να διεκδικήσει τη συμμετοχή και διάκριση σε μία από τις δύο διοργανώσεις του χειμώνα (Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα), αλλά αυτό θα εξαρτηθεί και από την εξέλιξη της πανδημίας", είπε αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Δημήτρης Βασιλικός.

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στα προβλήματα λόγω του covid-19: "Ό,τι προπόνηση και να κάνεις, σε τέτοιες συνθήκες χωρίς στάδιο ανοιχτό, για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν γίνεται να διατηρηθείς σε καλή κατάσταση. Ύστερα λοιπόν, βασικό μέλημα μας ήταν να επανέλθει σε καλή φυσική κατάσταση με αρχικό στόχο να κατέβει μήκος στο διασυλλογικό και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Μετά τη θλάση στο διασυλλογικό, έκανε τις απαραίτητες φυσιοθεραπείες και ξεκουράστηκε για μια εβδομάδα".

Η Παπαχρήστου έχει ως μεγάλο στόχο της επόμενης χρονιάς μια καλή παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, διοργάνωση για την οποία έχει ήδη το όριο συμμετοχής.
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics