Breaking News
01 Σεπτεμβρίου 2020

Ο hooker των Auckland Blues, Κερτ Έκλουντ, μετά από δύο εβδομάδες σε καθεστώς lockdown ανυπομονεί να επιστρέψει στη δράση αυτή την εβδομάδα για την αναμέτρηση στο Γουέλινγκτον


  by Γιώργος Αυγερινάκης  
Έτοιμος για την αναμέτρηση «Βορρά-Νότου» ο Έκλουντ
Ο Έκλουντ περιλαμβάνεται στην αποστολή του Βορρά για το σαββατιάτικο ματς των ομάδων από τα δύο μεγάλα νησιά της χώρας, ωστόσο δεν ήταν σε θέση να προπονηθεί κανονικά για περισσότερο από δύο εβδομάδες. Η μεγαλύτερη πόλη της Νέας Ζηλανδίας μπήκε σε καθεστώς lockdown στις 12 Αυγούστου μετά το νέο κύμα του κορονοϊού ενώ στην υπόλοιπη χώρα εφαρμόστηκαν μέτρα κοινωνικών αποστάσεων.

Η άρση του lockdown ανακοινώθηκε την Κυριακή, επιτρέποντας στους παίκτες που έχουν τη βάση τους στο Όκλαντ να ταξιδέψουν στο Γουέλινγκτον αν και τα μέτρα κοινωνικών αποστάσεων παραμένουν μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου, κάτι που σημαίνει ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί χωρίς κοινό.

Η ομοσπονδία ράγκμπι της Νέας Ζηλανδίας είχε ορίσει αρχικά τον αγώνα για τις 29 Αυγούστου στο Όκλαντ ωστόσο έδωσε αναβολή μίας εβδομάδας καθώς εφαρμόστηκε το lockdown και έδωσε εντολή ετοιμότητας στο στάδιο του Γουέλινγκτον. Την περασμένη εβδομάδα αποφασίστηκε ο αγώνας να διεξαχθεί στο Γουέλινγκτον εξαιτίας της αβεβαιότητας που επικρατούσε με το lockdown στο Όκλαντ.

Η αναμέτρηση που διεξάγεται κάθε χρόνο από το μεγαλύτερο κομμάτι του 20ου αιώνα και μετά αποτελεί την τελευταία ευκαιρία για κάποιους παίκτες να εντυπωσιάσουν τον προπονητή των All Blacks, Ίαν Φόστερ, προτού ανακοινώσει τις πρώτες του επιλογές μία ημέρα μετά.
rugby-league.sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics