Breaking News
17 Σεπτεμβρίου 2020

Με κύριο θέμα το Πιεμόντε την περιοχή που θα φιλοξενήσει τη διοργάνωση


Αγγελική Βύζικα by Αγγελική Βύζικα 
Παρουσιάστηκε το λογότυπο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2021
Η Ιταλική Ομοσπονδία μπέιζμπολ (FIBS) κυκλοφόρησε το λογότυπο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπέιζμπολ του 2021 σε συνέντευξη Τύπου σε μία από τις πόλεις υποδοχής, το Τορίνο.

Το λογότυπο θα χρησιμοποιηθεί στο τουρνουά που θα φιλοξενηθεί στην Ιταλία τον επόμενο χρόνο και δημιουργήθηκε από τον Αντρέα Βιλάνι. Αντιπροσωπεύει τις τρεις πόλεις που τη φιλοξενούν το Τορίνο, την Αβιλιάνα και τη Σέτιμο Τορινέζε, οι οποίες είναι όλες μέρος της περιοχής του Πιεμόντε.

Τον Αύγουστο, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία μπέιζμπολ ανέθεσε τη διοργάνωση του πρωταθλήματος του 2021 στη FIBS, με το τουρνουά ανδρών με 16 ομάδες να έχει προγραμματιστεί για το Σεπτέμβριο του επόμενου έτους. Θα είναι η πρώτη φορά από το 1999, που η Ιταλία φιλοξενεί το πρωτάθλημα, το οποίο παραδοσιακά διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια.

Η Νο 9 ομάδα στον κόσμο, η Ολλανδία θα πάρει μέρος στο τουρνουά ως η χώρα που έχει στεφθεί τρεις φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης και σήμερα κατέχει τους περισσότερους τίτλους στην ιστορία με 23.

Η Ιταλία είναι άλλη μια χώρα, που κατέκτησε το Πρωτάθλημα, αλλά στο μακρινό 1967, ενώ η Ισπανία είναι μια από τις πιο συνεπείς κορυφαίες ομάδες της ηπείρου. Το 2019, η Ολλανδία νίκησε την Ιταλία στον τελικό, της Βόννης, με 5-1 και διατήρησε το στέμμα της.

sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics