Breaking News
17 Σεπτεμβρίου 2020

Η ομάδα του Δουβλίνου επικράτησε της Όλστερ στον τελικό των πλέι-οφ και διατήρησε τα «σκήπτρα»


Μελέτης Ιορδανίδης by Μελέτης Ιορδανίδης  
Pro14: Πρωταθλήτρια του 2020 η Λέινστερ! (vid)
Πρωταθλήτρια της Pro14 για τη σεζόν 2019/20 αναδείχθηκε η Λέινστερ. Στον μεγάλο τελικό των πλέι-οφ, η ομάδα από το Δουβλίνο επιβλήθηκε με 27-5 της Όλστερ, φτάνοντας έτσι στο τρίτο της διαδοχικό πρωτάθλημα και έβδομο συνολικά στην ιστορία της.

Ο τελικός, που διεξήχθη στο Aviva Stadium του Δουβλίνου, βρήκε την Όλστερ να παίρνει προβάδισμα με try του Χιούμ μόλις στο 3ο λεπτό, ωστόσο η αναμέτρηση έμελλε να έχει πολύ διαφορετική εικόνα στη συνέχεια. Οι Λάου, Χένσο και Ντόρις σημείωσαν τρία try για την Λέινστερ, με ισάριθμα εύστοχα conversion, ενώ έξι επιπλέον πόντοι ήρθαν με δύο εύστοχα πέναλτι του Μπάιρν, για να φτάσουν οι Ιρλανδοί στην απόλυτη επικράτηση.

Στον αντίποδα, για την Όλστερ από το Μπέλφαστ αυτή ήταν η τρίτη ήττα σε τέσσερις παρουσίες που μετράει στην ιστορία της σε τελικούς, με τη μοναδική νίκη να έρχεται το μακρινό 2006, με αντίπαλο τότε την… Λέινστερ, όπως και φέτος.

Τα στιγμιότυπα του τελικού και η απονομή.
sports3.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics