Breaking News
18 Σεπτεμβρίου 2020

Ο μεσογειακός κυκλώνας φέρνει καταρρακτώδεις βροχές και θυελλώδεις ανέμους κυρίως στην κεντρική και τη νότια χώρα με επίκεντρο το Ιόνιο και την Πελοπόννησο.

Τα φαινόμενα τοπικά θα είναι πολύ ισχυρά και δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν και πλημμύρες. Το Σάββατο τα φαινόμενα θα επεκταθούν και στο Αιγαίο και την Κρήτη με εξασθένηση από την Κυριακή. Η Αττική θα επηρεαστεί κατά τη διάρκεια της Παρασκευής έως περίπου το μεσημέρι του Σαββάτου με ισχυρές βροχές κατά διαστήματα.

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, πρόσκαιρες νεφώσεις με παροδικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες τοπικά στη Μακεδονία. Η θερμοκρασία από 14 έως 32 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανές τοπικές βροχές και το θερμόμετρο από 19 έως 29 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τοπικά πολύ ισχυρές. Η θερμοκρασία από 19 έως 29 βαθμούς.

Στην Πάτρα, βροχές και καταιγίδες ισχυρές.

Στην Πελοπόννησο, βροχές και καταιγίδες τοπικά πολύ ισχυρές. Ο υδράργυρος από 16 έως 27 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, πρόσκαιρες νεφώσεις με παροδικές βροχές και η θερμοκρασία έως 27 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες παροδική συννεφιά με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι νότιοι 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 19 έως 30 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, αρκετή ηλιοφάνεια. Άνεμοι βορειοδυτικοί στα Δωδεκάνησα έως 5 μποφόρ, νότιοι στα υπόλοιπα έως 6 και η θερμοκρασία από 22 έως 31 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, νεφώσεις αυξημένες με βροχές και καταιγίδες πολύ ισχυρές. Ο υδράργυρος από 17 έως 28 βαθμούς.

Στην Αττική, νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές ή καταιγίδες κατά διαστήματα, πιθανώς τοπικά ισχυρές. Άνεμοι νότιοι 5 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 22 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
alphatv.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics