Breaking News
02 Οκτωβρίου 2020

Με τρεις ξένους και χωρίς βασικό πλέι μέικερ. Με χίλια προβλήματα. Αλλά τον Παναθηναϊκό δεν τον ξεγράφεις ποτέ! Διπλό-όνειρο μέσα στη Χίμκι (78-76) και μήνυμα για σεβασμό από όλους!


Μεγάλη νίκη - δήλωση από τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Γιώργου Βόβορα ταξίδευε για... δυο μέρες για την Μόσχα και πήγε στην έδρα της Χίμκι χωρίς βασικό πλέι μέικερ (εκτός οι Πιερ Τζάκσον - Χάουαρντ Σαντ Ρος). Με αλλαγές, διαφοροποιήσεις και προβλέψεις υπέρ των Ρώσων.

Τι έκαναν οι «πράσινοι»; Έκλεισαν τα αυτιά τους και έπαιξαν το μπάσκετ τους. Κυριάρχησαν στα ριμπάουντ και κατέβασαν σχεδόν 40 σκουπίδια στη Ρωσία (39ρ.). Βρήκαν πρωταγωνιστές, ακολούθησαν το πλάνο του Γιώργου Βόβορα, έβγαλαν... καρδιά στην άμυνα και έφτασαν σε ένα διπλό, που «ανοίγει την όρεξη» για τη συνέχεια. Οι πρωταθλητές είχαν ελληνική σύνθεση ανάγκης, αλλά είδαν τους παίκτες τους να... γιγανώνονται, με τη δύναμη της φανέλας.

Ο αρχηγός Ιωάννης Παπαπέτρου ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής με 16 πόντους και 8 ριμπάουντ, «μιλώντας» μάλιστα στα κρίσιμα, ενώ ο Ντίνος Μήτογλου τον ακολούθησε «αγγίζοντας» το double-double (12π., 9ρ.). Διψήφιοι για τους νικητές ήταν και οι Μπεν Μπέντιλ (11π.), Μάρκους Φόστερ (10π.) και Λευτέρης Μποχωρίδης (10π.). Έτσι, οι «πράσινοι» έκαναν το 1-0 και πάνε με την ψυχολογία στα ύψη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (9/10).

Προβεβλημένοι σύνδεσμοι

Όπου κι αν είσαι, είναι και το καζίνο σου: Πάνω από 5.500.000€ σε jackpots έχουν ήδη μοιραστεί σε μέλη της Stoiximan. Πάτα εδώ!
Στην αντίπερα όχθη, η Χίμκι παρατάχθηκε με εξίσου σοβαρές απουσίες (εκτός οι Αλεξέι Σβεντ, Γκρεγκ Μονρό, Στέφαν Γιόβιτς και Έρικ ΜακΚόλουμ) και «επένδυσε» στη front line της. Όμως, της έλειπε το εύκολο σκοράρισμα και στα κρίσιμα... έριξε στροφές και «πνίγηκε» στην «πράσινη» άμυνα. Πρώτος σκόρερ των ηττημένων ο Ντέβιν Μπούκερ (15π.), όμως εκείνος που παραλίγο να κάνει τη ζημιά ήταν ο Ζάιτσεφ (11π. με 5/6 σουτ και 5ασ.).
sdna.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics