Breaking News
02 Οκτωβρίου 2020

Η AIBA έδωσε στην δημοσιότητα τα παγκόσμια rankings της ανά κατηγορία κιλών και σε αυτή είναι παρών ο Έλληνας πυγμάχος



Ο Τσανικίδης στο νούμερο 20 των παγκόσμιων rankings της AIBA
Ο Αλέξανδρος Τσανικίδης επιθυμεί να τερματίσει την καριέρα του στο ερασιτεχνικό μποξ εκπροσωπώντας τα ελληνικά χρώματα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2021.

Για να το πετύχει μάλιστα αυτό και να πάρει την πρόκριση χρειάζεται μόλις μία νίκη στο προσεχές προ-ολυμπιακό τουρνουά που ξεκίνησε φέτος και θα ολοκληρωθεί του χρόνου τον Μάρτιο, λόγω κορονοϊού.

Παράλληλα, τον Οκτώβριο στοχεύει στον πρώτο του αγώνα στο επαγγελματικό μποξ στην Γερμανία, όπου και πραγματοποιεί προπονητικό camp.

Και για να είναι σαφές αυτό, ένας πυγμάχος μπορεί να παίζει σε ερασιτεχνικό επίπεδο και παράλληλα να είναι επαγγελματίας, έχοντας όμως ως 10 αγώνες στο επαγγελματικό.

Δείτε παρακατω αναλυτικά τα rankings :

tsanikidis11999
sports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics