Breaking News
02 Οκτωβρίου 2020

Ο παλαιός pacer της εθνικής ομάδας των Δυτικών Ινδιών, Κόρτνεϊ Γουόλς, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας

 

Προπονητής στη γυναικεία ομάδα των Δυτικών Ινδιών ο Γουόλς
Ο 57χρονος Γουόλς αναλαμβάνει το ρόλο μέχρι το τέλος του 2022 και θα καθοδηγήσει την ομάδα στο παγκόσμιο κύπελλο Test Match αλλά και σε αυτό του T20. Ο Γουόλς, ο κορυφαίος της χώρας του στα Test με 519 wickets σε 132 εμφανίσεις, εργάστηκε με τη γυναικεία ομάδα και στο φετινό παγκόσμιο κύπελλο Τ20 που διεξήχθη στην Αυστραλία.

«Είναι μία συναρπαστική πρόκληση και πάντα ήθελα να δώσω κάτι βοηθώντας στην εξέλιξη του παιχνιδιού στη χώρα», είπε ο Γουόλς. «Η εμπειρία που έχω, η γνώση του παιχνιδιού και οι οργανωτικές μου ικανότητες θα είναι σημαντικές στην προσπάθεια να δημιουργήσουμε μία νοοτροπία νικητή. Έχουμε φανταστικά ταλέντα στις Δυτικές Ινδίες και θα είναι αποστολή μου και στόχος μου να βοηθήσω τις παίκτριες να εξελίξουν τις ικανότητές τους και να πετύχουμε τους στόχους που θα θέσουμε μαζί».

Ο Γουόλς υπήρξε και βοηθός προπονητής στην ανδρική εθνική ομάδα του Μπανγκλαντές ενώ πέρασε και από το όρο του εκλέκτορα στις Δυτικές Ινδίες.


sports.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics