Breaking News
02 Οκτωβρίου 2020

O ομοσπονδιακός τεχνικός της Αργεντινής, Μάριο Λεντέσμα, ανακοίνωσε 45 παίκτες στην αποστολή για το Rugby Championship που θα διεξαχθεί τον επόμενο μήνα στην Αυστραλία, ωστόσο ο Ματίας Μορόνι θα απουσιάσει εξαιτίας τραυματισμού



Rugby Championship: Ίμχοφ αντί Μορόνι στους Pumas
Η απώλεια του έμπειρου Μορόνι αποτελεί πλήγμα ωστόσο υπάρχει η επιστροφή του Χουάν Ίμχοφ, ο οποίος μπορεί να έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί με την εθνική του ομάδα για πρώτη φορά από το παγκόσμιο κύπελλο του 2015 στην Αγγλία. Ο 32χρονος Ίμχοφ εντυπωσίασε με τη γαλλική Racing 92 στο Top14 αναγκάζοντας τον Λεντέσμα να τον συμπεριλάβει την αποστολή.

Οι παίκτες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Αργεντινής βρίσκονται για προετοιμασία στην Ουρουγουάη και θα αναχωρήσουν την Κυριακή για την Αυστραλία ενώ οι 13 που αγωνίζονται στην Ευρώπη αναμένεται να ενσωματωθούν στις 19 Οκτωβρίου. Παίκτες και επιτελείο θα πρέπει να περάσουν 14 ημέρες σε καραντίνα στο Σίδνεϊ με το πρώτο ματς να έχει οριστεί απέναντι στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Νότια Αφρική στις επτά Νοεμβρίου στο Μπρισμπέιν.

sports.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics