Breaking News
04 Μαρτίου 2016

Με τους γνωστούς απόντες συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΠΑΟΚρουσώνα στο Παγκρήτιο στάδιο (3μμ).



Ο Αρης Βλάχος που έχει ίωση και έμεινε σπίτι του και ο Θανάσης Πατινιώτης που ακολουθεί ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, είναι τα προβλήματα που έχει ο Νίκος Νιόπλιας για την αναμέτρηση.

Ολοι οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του και θα έχει τη δυνατότητα να παρουσιάσει ένα αξιόμαχο σχήμα για το παιχνίδι της Κυριακής.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚρουσώνα, θα ολοκληρωθεί με προπόνηση που θα γίνει το Σάββατο (5/3) το πρωί (10 π.μ.) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics