Breaking News
05 Μαρτίου 2016

Με προπόνηση που έγινε το Σάββατο (5/3) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό κέντρο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι της Κυριακής (6/3) με τον ΠΑΟΚρουσώνα.


Ο Δημήτρης Ραπτάκης λόγω ίωσης δεν κατάφερε να προπονηθεί και έμεινε εκτος αποστολής.
Το ίδιο και ο γκολκήπερ Αρης Βλάχος, ενώ ο Θανάσης Πατινιώτης συνέχισε το ατομικό του προόγραμμα. Εκτός αποστολής έμειναν ακόμη οι Γκούμας-Φαμπίνιο, ο τραυματίας Σαχλαμάκης και ο γκολκήπερ Γιαννόπουλος.
Ο Νίκος Νιόπλιας επέλεξε για την αποστολή 20 ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι:
Δερμιτζάκης, Κασμερίδης, Κώτσιος, Κιάσσος, Φαζός, Νάστος, Φραγκουλάκης, Πόποβιτς, Περογαμβράκης, Καλέ, Γουόρντεν, Σαχινίδης, Μπολάκης, Χαντί, Κοιλιάρας, Φουκαράκης, Μπουρσέλης, Πίτσος, Μαρτσάκης, Τουγλής.
Την Κυριακή (6/3) το πρωί (11 π.μ.) η αποστολή του ΟΦΗ θα γευματίσει στο ξενοδοχείο GALAXY και αμέσως μετά η αποστολή θα αναχωρήσει για το Παγκρήτιο στάδιο, για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚρουσώνα (3μμ).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics