Breaking News
06 Μαρτίου 2016

 Ο ΟΦΗ νίκησε με 2-1 τον ΠΑΟΚρουσώνα στο Παγκρητιο Στάδιο και πλησίασε στους 3 βαθμούς τον πρωτοπόρο του 4ου ομίλου της Γ Εθνικής, Φωστήρα που ηττήθηκε από τον Ηλυσιακό με 3-1.

 

Ο ΠΑΟΚρουσώνα προηγήθηκε στο 30' με τον Ζανελάρη, αλλά ο ΟΦΗ αντέδρασε γρήγορα και με γκολ του Περογαμβράκη στο 33' και του Πόποβιτς στο 43' έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ έψαξε ένα τρίτο γκολ, αλλά δεν το πέτυχε. Κράτησε τη νίκη με 2-1 και συνεχίζει την πορεία του για την άνοδο.

Διαιτητής: Κοκκινάκης (Λασιθίου)

ΠΑΟΚρουσώνα (Πίτσος): Kαλογεράκης, Γιαννακάκης (58' Παπουτσιδάκης), Μποχώνης, Χελά, Λογοθέτης, Κέβιν, Κρίσπο (46' Mανουσάκης), Τσακάνι (64' Κομνηνός), Μπάμπης, Ανωγειανάκης, Ζανελάρης.

Στον πάγκο οι: Κομνηνός, Ρομπάκης, Κοκολογιάννης, Κουρουπάκης, Παπουτσιδάκης, Κουράκης, Μανουσάκης.

ΟΦΗ (Νιόπλιας): Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Κοιλιάρας (55' Μπολάκης), Κώτσιος, Φαζός, Νάστος, Περογαμβράκης, Φραγκουλάκης (55' Μπουρσέλης), Πόποβιτς (80' Σαχινίδης), Χαντί, Καλέ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics