Breaking News
19 Ιουνίου 2021


Νέες κλήσεις από το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα

 

Μετά τις Ραπάνη και Σαριδάκη από τον Εργοτέλη, κλήθηκαν στην Εθνική ομάδα Κορασίδων και δύο παίκτριες του ΟΦΗ, η Αγγελική Κουκουλάκη και η Ροδάνθη Αεράκη. Αναλυτικά η ανακοίνωση της γυναικείας ομάδας του ΟΦΗ:

«Διάκριση για δύο αθλήτριες του συλλόγου μας οι οποίες βρίσκονται ανάμεσα στις παίκτριες που κλήθηκαν να συμμετέχουν στις προπονήσεις της Εθνικής Ομάδας Κορασίδων, της Κατερίνας Φαλίδα.

 Οι αθλήτριες μας Αγγελική Κουκουλάκη και Ροδάνθη Αεράκη θα βρίσκονται στην Αθήνα προκειμένου να ενσωματωθούν στο σύνολο της Εθνικής Ομάδας και να λάβουν μέρος στις προπονήσεις που θα πραγματοποιηθούν από Τρίτη 22/06 έως Πέμπτη 24/06, στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Καλή επιτυχία στα κορίτσια μας»

Από:Βαρδαλαχάκης Μανώλης Εκτύπωση

neakriti.gr
Διαβάστε επίσης:

Όλα τα ζώδια 19/06

 

Με Τεντόγλου ξεκινά η προσπάθεια της Ελλάδας για άνοδο στην Super League

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics