Breaking News
21 Ιουνίου 2021

Νίκος Μαρκάτος  
ΟΦΗ: Και οι Κρητικοί για Παμλίδη!




Μετά τον Αστέρα Τρίπολης και ο ΟΦΗ έχει στη μεταγραφική του λίστα τον Γιώργο Παμλίδη. Παραμενει προτεραιότητα το εξωτερικό για τον 28χρονο επιθετικό.
Πρόταση από τον Αστέρα Τρίπολης έχει στα χέρια του ο Γιώργος Παμλίδης, αλλά οι Αρκάδες δεν παίζουν μόνοι τους για τον επιθετικό του ΠΑΣ Γιάννινα που έχει θέσει ως προτεραιότητα το εξωτερικό, έχοντας απορρίψει ήδη κάποιες προτάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, o 28άχρονος πρώτος σκόρερ των Ηπειρωτών φέτος, αρέσει πολύ και στον ΟΦΗ.

Οι Κρητικοί θέλουν να προσθέσουν και Ελληνικό στοιχείο στο φετινό ρόστερ και ο Παμλίδης είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που δείχνουν ενδιαφέρον.

H ομάδα του Ηρακλείου ψάχνεται να ενισχυθεί σε όλες τις θέσεις. Τερματοφύλακας, ακραίοι αμυντικοί, 6-8αρι σέντερ φορ και εξτρέμ.

Παράλληλα, πλην των Σακόρ, Βαζ, Σολίς, Σουρνάκη, Μίγγου, είναι πολύ πιθανό να προκύψουν κι άλλες αποδεσμεύσεις.

Ο Βαφέας πιθανότατα θα αποχωρήσει (ενδιαφέρεται ο Ιωνικός), ο Σελίμοβιτς επίσης δεν υπολογίζεται, ο Σηφάκης ίσως παραχωρηθεί δανεικός, ενώ και ο Σωτηρίου εμφανίζεται… φευγάτος.

 Πηγή: sportime.gr
Διαβάστε επίσης:

Παγκόσμια Ημέρα Σέρφινγκ σήμερα (21/6)

 

Ο καιρός σήμερα 21/06/2021[vid]

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics