Breaking News
05 Ιανουαρίου 2022

Συντάκτης Γιάννης Χωριανόπουλος

Ο Οδυσσέας Λυμπεράκης του ΟΦΗ, που ο Ατρόμητος έχει ψηλά στη λίστα


Ο Ατρόμητος θέλει να κάνει μεταγραφή και ο Οδυσσέας Λυμπεράκης είναι σοβαρά στα υπόψιν

Ο Ατρόμητος είναι σε αναζήτηση προπονητή αλλά δεν αποκλείεται πρώτα να κάνει μεταγραφή και ο Οδυσσέας Λυμπεράκης αρέσει.

Ο λόγος, βέβαια για τον 24χρονο αριστερό μπακ του ΟΦΗ, ο οποίος έχει χάσει τη θέση του με τον Νίκο Νιόπλια στον πάγκο και αναμένεται να αποχωρήσει από την Κρήτη.

Ο Ατρόμητος, σύμφωνα με πληροφορίες του sportime.gr, αναζητά παίκτη για την αριστερή πλευρά της άμυνας προκειμένου να πλαισιώσει τον Ντάνι Καστεγιάνο. Στη θέση, βέβαια, αγωνίζεται και ο νεαρός Νίκος Αθανασίου, ο οποίος έχει φέτος 3 συμμετοχές (οι 2 μάλιστα στη Super League 1) αλλά ολιγόλεπτες.

Ο Λυμπεράκης φαντάζει ως μια εξαιρετική λύση για τους Περιστεριώτες μια και νεαρός είναι (θα μπει στα 24 τον Ιούνιο) και εμπειρία από τη Super League 1 έχει.

Με τον ΟΦΗ έχει καταγράψει 26 συμμετοχές (τις 25 τη σεζόν 2020-21), ενώ έχει ακόμα 23 με τη φανέλα του Πανιωνίου, από όπου και τον απέκτησε η ομάδα της Κρήτης.

Ο Λυμπεράκης τη φετινή σεζόν έχει μόλις 1 ματς στα πόδια του και αυτό για 45 λεπτά απέναντι στον Αχέρωνα Καλαμακίου για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο 24χρονος άσος το πιο πιθανό είναι να μείνει ελεύθερος από τον ΟΦΗ αν και δεν αποκλείεται η ομάδα της Κρήτης να κρατήσει και ένα ποσοστό από τα δικαιώματά του σε περίπτωση μελλοντικής μεταγραφής.

Πάντως, όλα δείχνουν πως στον ΟΦΗ δε θα σταθούν εμπόδιο στον Λυμπεράκη αν και θα μεταγραφεί σε ομάδα που θα βρεθεί απέναντί τους αν και εφόσον δεν μπουν στα πλέι οφ.
sportime.gr
Διαβάστε Επίσης

Ο καιρός σήμερα 05/01/2022[vid]

 

 

 

 

 

 

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες - Σι Τζινπίνγκ: «Πεποίθηση για πλήρη επιτυχία»

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics