Breaking News
19 Μαρτίου 2016

Δεν άρεσαν στους ανθρώπους του ΟΦΗ οι δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος της Επισκοπής Μιχάλης Νικολιδάκης, ενόψει του αγώνα της επόμενης Τετάρτης  (23/3) στο Ρέθυμνο (6μμ).

Ειδικά η αναφορά του Μιχ. Νικολιδάκη ότι δεν τον έχει πάρει κανείς παράγοντας του ΟΦΗ στο τηλέφωνο για να ζητήσει εισιτήρια για το παιχνίδι, δεν είναι αλήθεια επισημαίνουν στον ΟΦΗ, ωστόσο όπως λένε για τον ΟΦΗ τώρα προέχει το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βάρη, στο οποίο η ομάδα πρέπει να μείνει προσηλωμένη, για να πάρει τη νίκη.

«Τίποτε άλλο δεν μας απασχολεί αυτή τη στιγμή παρά μόνο το παιχνίδι με τον Αστέρα Βάρης. Τη Δευτέρα θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι με την Επισκοπή» λένε στον ΟΦΗ, στον οποίο πάντως φαίνεται να είναι έτοιμοι και συνειδητοποιημένοι για ένα δύσκολο παιχνίδι (και) την Τετάρτη στο Ρέθυμνο.

Στoν ΟΦΗ υποστηρίζουν την σημασία  το παιχνίδι με την Επισκοπή να γίνει σε ήρεμα πλάισια, χωρίς δηλώσεις και τοποθετήσεις, που μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στην αναμέτρηση. Mάλιστα θεωρούν ότι οι αναφορές του προέδρου της Επισκοπής δεν φαίνεται να βοηθούν προς αυτήν την κατεύθυνση.
Στον ΟΦΗ πάντως φαίνεται να έχουν «απαντήσεις» σε όσα υποστηρίζει ο πρόεδρος Νικολιδάκης και ενδεχομένως να τοποθετηθούν επίσημα την Δευτέρα, μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα Βάρης στην Αθήνα, στο οποίο ο ΟΦΗ έχει στρέψει όλη την προσοχή του, καθώς η νίκη κρίνεται επιτακτική για να μείνει στο κόλπο της ανόδου.

Αίσθηση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι αντί ο πρόεδρος της Επισκοπής,  να ασχολείται με το καθοριστικό ντέρμπι της ομάδας του με τα Ζωνιανά (την Κυριακή) , εκείνος ασχολείται περισσότερο με το παιχνίδι που δίνει η Επισκοπή την επόμενη Τετάρτη με τον ΟΦΗ.

Είναι σαφές , απο μια σειρά ενέργειες που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα, ότι η ομάδα του Ρεθύμνου θα παίξει για να εξαντλήσει τις δικές τις (λίγες) πιθανότητες σωτηρίας και θα επιχειρήσει στο πλαστικό γήπεδο της Επισκοπής να κάνει «ζημιά» στον ΟΦΗ.

Για το λόγο αυτό, δεν αποδέχθηκε η πλευρά της Επισκοπής το παιχνίδι να γίνει στο γήπεδο του Γάλλου, που έχει φυσικό τάπητα, κάτι που είχε ζητήσει ο ΟΦΗ απο την ομάδα του Ρεθύμνου.

Ενώ η ανακοίνωση της Επισκοπής περί ...προπώλησης εισιτηρίων με τον ΟΦΗ και όχι πώλησης τους τη μέρα του αγώνα  (για να μην βρούν άραγε εισιτήρια  οι φίλαθλοι του ΟΦΗ που θα πάνε την Τετάρτη στο Ρέθυμνο;), δεν εκλαμβάνεται επίσης, ως ...φιλική απο την άλλη πλευρά.

Εχοντας και το παράδειγμα του αγώνα του πρώτου γύρου στα Ζωνιανά, στον ΟΦΗ έχουν κατανοήσει πλήρως, ότι την Τετάρτη στο Ρέθυμνο θα πρέπει να κάνουν μια πολυ σοβαρή εμφάνιση, για να πάρουν τη νίκη και να προχωρήσουν στο δρόμο της ανόδου.

Τι δήλωσε

Με γραπτή του δήλωση (!) την Παρασκευή (18/3) στην επίσημη ιστοσελίδα της Επισκοπής ο Μιχ. Νικολιδάκης, (για να γνωρίζουν όλοι την αλήθεια όπως λέει)  ανέφερε: «Επειδή διακρίνουμε, ως Επισκοπή μία άσχημη αντιμετώπιση από συγκεκριμένα μέσα του τύπου που προέρχονται κυρίως από το χώρο διαδικτύου για το ότι δεν λάβαμε, ως σύλλογος, υπ’ όψιν μας τη θέληση των οργανωμένων φιλάθλων του ΟΦΗ να μπουν στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» για τον αγώνα της 23ης αγωνιστικής, Επισκοπή – ΟΦΗ την Τετάρτη 23/3, θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι την πάσα αλήθεια.

Στην σύσκεψη που προηγήθηκε με την Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου την περασμένη Δευτέρα 14 Μαρτίου και ώρα 10.00 π.μ., έγινε έκκληση προς τον επίσημο ΟΦΗ να παρασταθεί κάποιο στέλεχος του προκειμένου, από κοινού, να αποφασίσουμε για την ομαλή λειτουργία μα κυρίως για την ασφάλεια των φιλάθλων στον αγώνα.

Μια τέτοια σύσκεψη είχε γίνει και στο ματς του α’ γύρου όπου εμείς ως ΑΟ Επισκοπής παρασταθήκαμε κανονικά στο Ηράκλειο.
Στην σύσκεψη που έγινε λοιπόν στο Ρέθυμνο, δεν ήρθε κανείς εκπρόσωπος του ΟΦΗ.

Επίσης, θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα είναι πολύ συγκεκριμένα καθώς το γήπεδό μας έχει μία είσοδο και μία έξοδο. Η Αστυνομία λοιπόν έκρινε σωστό και αποφάσισε ότι, το καλύτερο δυνατό θα είναι να γίνει προπώληση και όχι πώληση των εισιτηρίων από εκδοτήριο έξω από το γήπεδο ως είθισται. Εμάς κάτι τέτοιο άλλωστε, θα μας συνέφερε οικονομικά ως σύλλογο. Εάν έδινε το «παρών» κάποιος εκπρόσωπος από τον επίσημο ΟΦΗ, την πιθανή φιλοξενία των οργανωμένων θα μπορούσαμε να τη συμφωνήσουμε και να την προτείνουμε από κοινού. 

Μέχρι και σήμερα, δεν έχει χτυπήσει το τηλέφωνό μου από κάποιον εκπρόσωπο του ΟΦΗ για να κουβεντιαστεί ένα τέτοιο ζήτημα».

Η ...προπώληση των εισιτηρίων

Πάντως η τοποθέτηση του προκάλεσε ερωτηματικά, καθώς η Επισκοπή νωρίτερα είχε ανακοινώσει ότι δεν θα διατεθούν εισιτηρια τη μέρα του αγώνα, αλλά θα γίνει προπώληση εισιτηρίων τις προηγούμενες ημέρες.
Η ανακοίνωση της ομάδας του Ρεθύμνου αναφέρει:
«Για την ομαλή λειτουργία καθώς και για την ασφάλεια του γηπέδου «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» εν όψει του ποδοσφαιρικού αγώνα Επισκοπή – ΟΦΗ την Τετάρτη 23 Μαρτίου στις 18.00) αποφασίστηκε έπειτα από σύσκεψη του ΑΟ Επισκοπής με την Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου να υπάρξει προπώληση εισιτήριων και όχι πώληση την ημέρα του αγώνα.

Τα σημεία προπώλησης είναι 5: α) Τα αρτοποιεία-ζαχαροπλαστεία «Χωριάτικο» στη Ζυμβρακάκη 14 (απέναντι από την σχολή χωροφυλακής), β) στα Μισίρια και γ) στο Ατσιπόπουλο, δ) το ασφαλιστικό γραφείο Senatus στην Επισκοπή και ε) στο κυλικείο του γηπέδου «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

πηγή:mvpmagazine.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics