Breaking News
20 Μαρτίου 2016

ΟΦΗ χωρίς να εντυπωσιάσει πήρε μία ''επαγγελματική'' νίκη  στη Βάρη επικρατώντας του τοπικού  Αστέρα με 1-0 και μείωσε στους 6 βαθμούς τη διαφορά από τον πρωτοπόρο του 4ου ομίλου της Γ Εθνικής, Φωστήρα  που απέσπασε ισοπαλία 1-1 στην έδρα του Εθνική.

Η Κρητική ομάδα έχει ένα ματς λιγότερο , αυτό με την Επισκοπή στο Ρέθυμνο την Τετάρτη και σε περίπτωση νίκης θα κρατά και πάλι την τύχη στα χέρια της .

Αστέρας Βάρης: Μαρινάκης, Τσαφταρίδης, Μανιδάκης, Χόρτσας, Βασιλείου, Γεωργιάδης, Κουιρουκίδης (76' Μητσόπουλος), Χατζησάββας, Νικολακόπουλος, Γεωργιάδης (82' Μιχαλόπουλος), Αγκόλι, Ντάγκρας.
ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Πίτσος, Φαζός, Κώτσιος, Νάστος, Φαμπίνιο (46' Καλέ), Μπουρσέλης (70' Φραγκουλάκης), Χαντί, Περογαμβράκης, Γουόρντεν (70' Σαχινίδης).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics