Breaking News
22 Νοεμβρίου 2022

Δυνατά φιλικά για ΟΦΗ: Στις 30 Νοεμβρίου έρχεται η Άντερλεχτ, στο Ηράκλειο και η Μάδεργουελ!


Δυνατά φιλικά για τον ΟΦΗ και με τις δύο ομάδες

 Ποδοσφαιρικός προορισμός γίνεται το Ηράκλειο στα τέλη Νοεμβρίου, με τον ΟΦΗ να δίνει δυνατά φιλικά με Άντερλεχτ και Μάδεργουελ.

Η ομάδα του Βελγίου και ένα από τα κορυφαία club, ανακοίνωσε σήμερα επίσημα την παρουσία της στο Ηράκλειο από τις 30 Νοεμβρίου ως τις 7 Δεκεμβρίου.

Μέσω αυτής έγινε γνωστή και η παρουσία της Μάδεργουελ, στο σχετικό πρόγραμμα των φιλικών αγώνων.

Η Άντερλεχτ που θα κάνει μέρος της χειμερινής προετοιμασίας στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, ανακοίνωσε ότι θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ σε φιλικό αγώνα στις 3 Δεκεμβρίου και τους Σκωτσέζους επίσης στο Ηράκλειο στις 6 του μήνα.

Έτσι, οι «ασπρόμαυροι» θα έχουν ένα ακόμη δυνατό τεστ με την ομάδα της Σκωτίας, όπου αναμένεται η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα.

 Από:Καλιακάκης Γιάννης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο καιρός σήμερα 22/11/2022 [vid]

 

 

 

Το Σάββατο στο Κολυμβητήριο Ηρακλείου ο Ολυμπιονίκης Σπύρος Γιαννιώτης

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics