Breaking News
21 Δεκεμβρίου 2022

Μάχη ζωής δίνει αθλήτρια του Ερ. ΟΦΗ – Έκκληση για βοήθεα

 

Το μεγαλύτερο αγώνα για τη ζωή της δίνει αθλήτρια του Ερασιτέχνη ΟΦΗ η οποία θα χρειαστεί να νοσηλευτεί στο εξωτερικό. Γι’ αυτό γίνεται έκκληση από το σύλλογο για βοήθεια, ενώ λεπτομέρειες δίνονται στην παρακάτω ανακοίνωση:

«Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ καλεί τους φίλους του συλλόγου, αλλά και όσους επιθυμούν, να συνδράμουν, στον αγώνα ζωής που δίνει μια αθλήτρια του ΟΦΗ, η οποία θα χρειαστεί να νοσηλευτεί στο εξωτερικό, για να δώσει μαζί με την οικογένεια της, το μεγαλύτερο αγώνα, της ζωής της.


Ας προσφέρουμε λίγο κουράγιο και δύναμη στους ανθρώπους αυτούς, αυτές τις Γιορτινές μέρες, στο "Γολγοθά" που έχουν να ανέβουν, με την ευχή, να τα καταφέρουν.

Με την βοήθεια όλων μας, μπορούν να βγουν νικητές!

Παράκληση της οικογένειας, είναι να μην δημοσιεύσουμε ονόματα, για ευνόητους λόγους, ωστόσο, όλα τα στοιχεία, όπως και ο αριθμός τραπεζικού λογαριασμού της οικογένειας, είναι στην διάθεση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

 Όποιος επιθυμεί να συνδράμει για αυτόν τον καλό σκοπό, μπορεί να επικοινωνήσει με τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, στο 2810-311525 και να του δοθούν λεπτομέρειες και κατευθύνσεις για το πως μπορεί να βοηθήσει.

Καλές Γιορτές σε όλο τον κόσμο».

 Από:Βαρδαλαχάκης Μανώλης

neakriti.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σήμερα 21 Δεκεμβρίου γιορτάζουν

 

 

 

 

Δείτε τα αποτελέσματα της Α1 ΕΠΣΗ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics