Breaking News
22 Δεκεμβρίου 2022

Super League: Μάχη στην Κρήτη με ΟΦΗ-Ατρόμητος, παγίδα για ΠΑΟΚ με Παναιτωλικό

 

Super League: Με δύο παιχνίδια ΟΦΗ-Ατρόμητος και Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται η 14η αγωνιστική.

Δύο παιχνίδια θα διεξαχθούν σήμερα και μ' αυτά ολοκληρώνεται η 14η αγωνιστική στη Super League.

Ο ΟΦΗ στις 17.00 φιλοξενεί τον Ατρόμητο στο «Γεντί Κουλέ». Οι Κρητικοί έκλεισαν τον πρώτο γύρο με ανατροπή στο γήπεδό τους με τον Λεβαδειακό και θέλουν δεύτερη σερί νίκη για να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη, να ανασάνουν για τα καλά και να κοιτάξουν πιο ψηλά.

Ο Ατρόμητος είναι αξιόμαχος φέτος. Προέρχεται από ήττα στη Λεωφόρο, όπου έπαιζε με παίκτη λιγότερο από νωρίς και τη συντριβή στο Κύπελλο με 4-1 από τον Ολυμπιακό, αν και στο πρώτο ημίχρονο έδειξε εξαιρετικά στοιχεία. Οι Περιστεριώτες αν θέλουν να πετύχουν τον στόχο της εξάδας θα πρέπει να παίρνουν νίκες. Είναι στο -7 κι όσο χάνουν βαθμούς, τόσο θα απομακρύνονται τα πλέι οφ.

Επικίνδυνη έξοδος για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος φιλοξενείται στις 19.30 από τον μαχητικό Παναιτωλικό. Ο «Δικέφαλος» μετά την απώλεια του Ολυμπιακού στα Γιάννινα, με νίκη προσπερνάει, δεν θα αφήσει την ΑΕΚ να ξεφύγει κι άλλο και θα μειώσει στους δέκα τη διαφορά με τον Παναθηναϊκό. Ο ΠΑΟΚ έκλεισε τον πρώτο γύρο με τρεις σερί νίκες, άλλες τόσες είχε στα φιλικά στην Κύπρο και μία ακόμα στο Κύπελλο με την Καλαμάτα.

Οι Αγρινιώτες στο διάστημα της διακοπής είχαν μία τεράστια αλλαγή, αφού πλέον νέος ιδιοκτήτης είναι ο Αμερικανοπολωνός Μάτσιεκ Καμίνσκι. Έκαναν πολύ καλό πρώτο γύρο, αλλά ηττήθηκαν στο γήπεδό τους απ' όλους τους μεγάλους. Θέλουν να βάλουν φρένο σ' αυτό, αλλά και στην κακή παράδοση με τον ΠΑΟΚ. Με νίκη όχι μόνο κάνουν ένα ακόμα τεράστιο βήμα για την παραμονή. Θα μειώσουν και στους 3 βαθμούς από την εξάδα.
onsports.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Όλα τα ζώδια 21/12

 

 

 

 

Το μεγαλύτερο αγώνα για τη ζωή της δίνει αθλήτρια του Ερασιτέχνη ΟΦΗ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics