Breaking News
22 Δεκεμβρίου 2022

Σημαντικό διπλό στη μάχη που δίνει για είσοδο στα πλέι οφ πανηγύρισε ο Ατρόμητος.

Η ομάδα του Περιστερίου επικράτησε του ΟΦΗ με 1-0 στην Κρήτη για την 14η αγωνιστική και βρέθηκε στο -4 από την πρώτη εξάδα.

Ο Ατρόμητος κατάφερε να αποδράσει από την έδρα του ΟΦΗ, χάρη σε γκολ του Έρλινγκμαρκ στο πρώτο ημίχρονο. Από την πλευρά του, ο ΟΦΗ δεν μπόρεσε να πάρει βαθμολογική ανάσα και έμεινε στους 10 βαθμούς, δύο περισσότερους από τους ουραγούς Ιωνικό και Λεβαδειακό.

Οι Κρητικοί σκόραραν στο δεύτερο μέρος με τον Βούρο, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ είχαν και δοκάρι με τον Ντίκο.

Από την πλευρά τους, οι Περιστεριώτες, μετά το γκολ της νίκης, υπερασπίστηκαν το αποτέλεσμα και κατάφεραν να κρατήσουν απαραβίαστη την εστία τους.

  Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς, Βούρος, Πασαλίδης (66΄Νέιρα), Διαμαντής, Λάρσον, Ντιουσέ (76΄Περέα), Μεγιάδο, Μαρινάκης, Τοράλ (84΄Ντουρμισάι), Μπιφουμά (46΄Γκερέρο), Ντίκο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Kεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης (38΄Στρούγγης), Γκονζάλες, Έρλινγκμαρκ, Φριντζόνσον (76΄Οικονομίδης), Ρομπάιγ (71΄Κλωναρίδης), Ροτάριου, Τζαβίδας (77΄ Κιάρτανσον) (71΄Ροτάριου).
newsit.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

Πέντε διεθνείς δήλωσαν συμμετοχή στο αυστριακό WTT Youth Contender

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics