Breaking News
08 Απριλίου 2023

Η Λαμία προηγήθηκε στο Γεντί Κουλέ ο ΟΦΗ όμως αντέδρασε και με δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου γύρισε... τούμπα το ματς και το κέρδισε με το ευρύ 4-1 αφήνοντας τη Λαμία στην πυρίκαυστη ζώνη του βαθμολογικού πίνακα.


Τρία λεπτά αρκούσαν στον ΟΦΗ για να σκοράρει δύο γκολ και να γυρίσει το εις βάρος του σκορ πανηγυρίζοντας στο φινάλε του αγώνα μία ακόμα νίκη (4-1) στη διαδικασία των πλέι άουτ, βάζοντας και πάλι σε μπελάδες τη Λαμία.

Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου, αν και προηγηθηκε στο σκορ με το γκολ του Ρούμπεν Μαρτίνεθ στο 21' τελικά δεν κατάφερε να πάρει ούτε βαθμό και καλείται να το κάνει αυτό στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Ο ΟΦΗ με εξαίρεση το πρώτο ημίωρο του αγώνα έκανε ότι ήθελε στο γήπεδο, φτάνοντας σε μία ευρεία νίκη, που τον έφερε έναν μόλις βαθμό πίσω από τον Ατρόμητο (33 έναντι 34) στην άτυπη μάχη που δίνουν οι δύο ομάδες για την πρώτη θέση στην ειδική βαθμολογία των πλέι άουτ.

ADVERTISING

Η Λαμία μετά το γκολ που πέτυχε κατάρρευσε με τους Κρητικούς να καταφέρνουν μέσα σε ένα διάστημα τριών λεπτών να πετύχουν την ανατροπή με τα γκολ των Ντίκο (42') και Μεγιάδο (45') και να πάνε προηγούμενοι στα αποδυτήρια.

Ο Λεωνίδας Βόκολος επιχείρησε να αλλάξει πράγματα στην ομάδα του, με αποτέλεσμα να ρισκάρει κάτι που ωφέλησε τον ΟΦΗ που βρήκε κενούς χώρους στην αντίπαλη άμυνα κάτι που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο με τον Γιον Τοράλ να σημειώνει δύο γκολ (στο 78' και στο 82') με το σκορ να παίρνει διαστάσεις θριάμβου στο φινάλε του αγώνα και τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν τέσσερα γκολ σε αγώνα πρωταθλήματος μετά από 3,5 χρόνια.

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς, Διαμαντής, Πασαλίδης (85' Γιόχου), Βούρος, Θοράρινσον, Ντιουσέ (67' Τοράλ), Μεγιάδο, Λάρσον, Μπάκιτς (79' Περέα), Ντίκο (79' Μοσκέρα), Νέιρα (68' Φελίπε).

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Γκαραβέλης, Αμπάντα (63' Σαραμαντάς), Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Τζανδάρης (63' Μπεχαράνο), Μαρτίνεθ, Νούνιες, Σιμόν, Καραμάνος (63' Τόσιτς), Ντε Βινσέντι (63' Μεντίνα) και Βέργος (76' Μανούσος).
sdna.gr
Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδ)ιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Σήμερα 08 Απριλίου γιορτάζουν

 

 

 

 

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics