Breaking News
29 Δεκεμβρίου 2019

Την αποχώρηση του από τον Πλατανιά έκανε γνωστή ο Ταρίκ Μποσέτι με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.


Αποχωρήσεων συνέχεια στον Πλατανιά, καθώς μετά τον Μιγκέλ Μπιανκόνι ακόμα ένας παίκτης ο της ομάδας των Χανίων έκανε γνωστή την αποχώρηση του από τις τάξεις της.

Ο λόγος για τον Ταρίκ Μποσέτι, ο οποίος με ανάρτηση του στο Instagram ενημέρωσε για την απόφαση του να αποχωρήσει από τους Κρητικούς.

«Αισθάνομαι υπερήφανος που ήμουν μέλος αυτής της ομάδας. Είναι πολύ χαρούμενος και ευγνώμων για όλα όσα συνέβησαν αυτόν τον ενάμιση χρόνο. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πλατανιά για την ευκαιρία να φορέσω τη φανέλα του, τους ανθρώπους που πάντα με υποστήριζαν, την οικογένειά μου και ιδιαίτερα τον Θεό. Σας ευχαριστώ! Πάμε Πλατανιά» έγραψε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος χαφ ο οποίος αγωνιζόμενος με τους Κρητικούς μετρά 40 συμμετοχές και 1 γκολ.
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics