Breaking News
31 Δεκεμβρίου 2019

Σε συζητήσεις με τον Αντρέ Γκραντί για την απόκτηση του φέρεται να βρίσκεται σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία ο Πλατανιάς.


Τον αντικαταστάτη του Γκότφριντ Γκοτ, ο οποίος θα αποτελέσει παρελθόν αναζητά ο Πλατανιάς.

Η διοίκηση της ομάδας των Χανίων κινείται άμεσα για την κάλυψη του κενού του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα, με ένα όπως όλα δείχνουν συμπατριώτη του.

Ο λόγος για τον Αντρέ Γκραντί, ο οποίος όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Ισπανία φέρεται να είναι σε επαφές με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ για το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στους Κρητικούς.

Ο 22χρονος ο οποίος ανήκει στο δυναμικό της Λεγκανές, που παίζει στην Β΄ κατηγορία της Ισπανίας έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022 με αυτή, ωστόσο αυτό το οποίο θα πρέπει να ξεκαθαρίσει είναι το εάν τα όσα αναφέρονται από την πλευρά των Ισπανών στέκουν ή πρόκειται για μεταγραφικό σενάριο.
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics