Breaking News
29 Μαΐου 2016

video)

 Θύμα απαγωγής έχει πέσει ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Άλαν Πουλίδο, όπως όλα δείχνουν, μία είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας στο Μεξικό το μεσημέρι της Κυριακής (29/5).

Ο εισαγγελέας της περιοχής του Μεξικού απ' όπου χάθηκαν τα ίχνη του φορ του Ολυμπιακού επιβεβαιώνει την εξαφάνισή του, όπως και η Αστυνομία.

Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει καμία επικοινωνία ανάμεσα στους απαγωγείς και στην οικογένεια του παίκτη, ενώ συνεχίζονται και οι προσπάθειες από τον Ολυμπιακό ώστε να έρθουν σε επικοινωνία με τις Αρχές στο Μεξικό. Κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο και γι' αυτό οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν τοποθετηθεί επί του θέματος.

Τέλος, η Τίγκρες, η ομάδα στην οποία αγωνιζόταν ο Πουλίδο πριν έρθει στην Ελλάδα, μέσω του λογαριασμού της στο twitter εξέφρασε τη συμπόνια της προς την οικογένεια Πουλίδο αντιλαμβανόμενη τη «δεινή θέση», στην οποία βρίσκεται.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics