Breaking News
30 Μαΐου 2016

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Άλαν Πουλίδο που έπεσε θύμα απαγωγής το βράδυ του Σαββάτου, απελευθερώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Βικτόρια για προληπτικούς λόγους.

Ο εκπρόσωπος του Μεξικανού επιθετικού, Φελίπε Αγιάλα, επιβεβαίωσε την είδηση της απελευθέρωσης του Πουλίδο ενώ επιβεβαίωση ήρθε και από τη ΠΑΕ Ολυμπιακός, καθώς όπως ενημερώνει η πειραϊκή ΠΑΕ: “Η περιπέτεια του  Άλαν Πουλίδο έλαβε τέλος. Είναι με την οικογένειά του και είναι καλά στην υγεία του”.

Λίγη ώρα μετά την απελευθέρωση του Πουλίδο, κυκλοφόρησε τόσο η πρώτη φωτογραφία του στα social media.

Λίγο αργότερα δόθηκε στη δημοσιότητα και φωτογραφία με τον Μεξικανό επιθετικό στο νοσοκομείο. Ο Πουλίδο εμφανίζεται με δεμένο το δεξί χέρι του και μιλάει με τον κυβερνήτη της Βικτόρια, Egidio Torre.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics