Breaking News
04 Ιουνίου 2016

Με νίκη έκλεισε τα φιλικά παιχνίδια ενόψει του EURO 2016 η Γερμανία. Η παγκόσμια πρωταθλήτρια επιβλήθηκε με 2-0 της Ουγγαρίας στην «Βέλτινς Αρίνα» του Γκελζενκίρχεν, με αυτογκόλ του Λανγκ στο 36΄ και τέρμα του Μίλερ στο 63΄.



Ο Γιόακιμ Λεβ χρησιμοποίησε μία εμφανώς καλύτερη ομάδα από αυτή που παρέταξε εναντίον της Σλοβακίας την περασμένη εβδομάδα (1-3), παρ΄ όλα αυτά τα «πάντσερ» δεν έδειξαν πολλά πράγματα απέναντι στους «Μαγυάρους» που και γι΄ αυτούς ήταν το τελευταίο τεστ πριν το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γαλλίας. 

Η ομάδα του Γιαν Κόζακ, που επιστρέφει σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά το 1996 και το Μουντιάλ του Μεξικού ηττήθηκε γιοα 3η φορά στα 4 τελευταία τεστ που έδωσε.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics