Breaking News
05 Ιουνίου 2016

«Στραβοπάτημα» στην πρεμιέρα του Κόπα Αμέρικα για την Βραζιλία, η οποία έμεινε στο 0-0 με το Εκουαδόρ, για τον Β' όμιλο του Κόπα Αμέρικα. Οι Βραζιλιάνοι είχαν ποσοστά κατοχής γύρω στο 70%, κυνήγησαν το γκολ, όμως ούτε αυτοί ούτε οι αντίπαλοί τους κατάφεραν να βρουν δίχτυα.

Πάντως η «σελεσάο» θα μπορούσε ακόμη και να έχει ηττηθεί, αν ο διαιτητής μετρούσε το γκολ του Μπολάνιος στο 66ο λεπτό. Ο 26άχρονος επιθετικός του Εκουαδόρ έκανε σέντρα-σουτ πάνω στην γραμμή με τον τερματοφύλακα των «καριόκας» Άλισον να μπερδεύεται και να χάνει τη μπάλα που κατέληξε στα δίχτυα. Ο διαιτητής, μετά από συνεννόηση με το βοηθό του, ακύρωσε το τέρμα, κρίνοντας πως η μπάλα είχε περάσει ολόκληρη εκτός τελικής γραμμής. Μια φάση που ξεσήκωσε αρκετές διαμαρτυρίες από την αντίπαλη ομάδα.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Άλισον, Ντάνι Άλβες, Μαρκίνιος, Ζιλ, Φιλίπε Λουίς, Καζεμίρο, Αουγκούστο, Ουίλιαν (76' Λούκας), Ελίας (86' Λούκας Λίμα), Κοουτίνιο, Ζόνας (82' Γκαμπιγκόλ).
ΕΚΟΥΑΔΟΡ: Μπρερ, Παρέδες, Μίνα, Ατσιλιέρ, Αγιοβί, Νομπόα, Γκρουέσο, Α. Βαλένσια, Μπολάνιος (90' Γκαϊμπόρ), Μοντέρο (81' Μαρτίνες), Ε. Βαλένσια (81' Χ. Αγιοβί)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics