Breaking News
15 Ιανουαρίου 2022

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

 

Κριός
Ακόμη και με πιθανές παρεξηγήσεις ή καθυστερήσεις θα μπορούσες να φτάσεις σε μια κατάσταση μεγαλύτερης αυτοκατανόησης σήμερα. Η υποστήριξη μπορεί να έρθει από τα παρασκήνια. Μια συναισθηματική υποχώρηση είναι ευπρόσδεκτη και αναζωογονητική. Το να περάσεις λίγο επιπλέον χρόνο με τις σκέψεις και τον εσωτερικό κόσμο σου είναι ένα σημαντικό θέμα. Με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα να ευθυγραμμίζονται μπορεί να προκύψουν έντονα συναισθήματα ή μια ισχυρότερη σύνδεση με τις φιλοδοξίες σου καθώς προχωρά η μέρα.

Ταύρος
Οι ζωηροί άνθρωποι και οι ρυθμίσεις σε ελκύουν περισσότερο από το συνηθισμένο σήμερα και μπορεί να απολαύσεις μια ομαδική εργασία ή ιδέες άλλων να ξεκινήσουν να σε παρακινούν. Αν και μπορεί να μην είναι ιδανική στιγμή για να λάβεις μεγαλύτερες αποφάσεις, είναι μια καλή στιγμή να προχωρήσεις στην κατανόηση των αναγκών και των στόχων σου. Κάποιος μπορεί να προκαλεί τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα και μπορεί να επιλέξεις να αντισταθείς ή να αναπτυχθείς μέσα από την εμπειρία.

Δίδυμοι
Αν έχεις την ευκαιρία να ανανεωθείς συναισθηματικά θα βοηθηθείς στο να ξεκαθαρίσεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες και να αντλήσεις ευκολότερα την υπομονή σου αυτήν τη στιγμή. Η Σελήνη ξεκινά τη μέρα της στο ζώδιό σου, αλλά αργότερα περνά στον τομέα των πόρων σου. Αυτή η κίνηση τείνει να εξομαλύνει και τα συναισθήματά σου, για αυτό και γίνεσαι πιο τρυφερή και δοτική με τον αγαπημένο σου. Αν είσαι μόνη, το παρελθόν συνεχίζει να σε απασχολεί παρόλο που το φλερτ είναι μέρος της καθημερινότητάς σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καρκίνος
Ενώ ξεκινάς τη μέρα κάπως απομονωμένη, αφού η Σελήνη φτάσει στο ζώδιό σου, ποθείς μια ισχυρότερη σύνδεση με τον κόσμο γύρω σου. Οι άλλοι ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τις ιδέες και τις απόψεις σου και είναι πιθανό να νιώσεις έμπνευση και κίνητρα. Παρόλο που οι καθυστερήσεις ή οι επιβραδύνσεις είναι ένα θέμα αυτές τις μέρες, με τον σταθερό συναισθηματικό προσανατολισμό σου βλέπεις παντού γύρω σου ευκαιρίες. Οι αλληλεπιδράσεις που αφορούν στη συναισθηματική σου ζωή δείχνουν πλευρές του εαυτού σου που μπορεί να μην γνωρίζεις.

Λέων
Μαθαίνεις πολλά από τα εσωτερικά κίνητρα και την ψυχολογία σου και η σημερινή μέρα δεν αποτελεί εξαίρεση. Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής προκαλώντας την ανάγκη για περισσότερο χρόνο για προβληματισμό και αποτοξίνωση σε συναισθηματικό επίπεδο. Με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα να ευθυγραμμίζονται, ένα φως λάμπει σε ορισμένες από τις βαθύτερες φιλοδοξίες σου, τους φόβους και τα άγχη σου που σχετίζονται κυρίως με την υγεία, τις καθημερινές ρουτίνες, τη δουλειά και τις υπηρεσίες σου.

Παρθένος
Οι σημερινές ενέργειες είναι ιδιαίτερα καλές για μια αίσθηση συνεργασίας και συναισθηματικού σθένους παρά τις πιθανές επιβραδύνσεις. Η εξισορρόπηση της προσοχής σου μεταξύ των σχεδίων σου και μιας σχέσης μπορεί να σε ωφελήσει τώρα. Ένα σημαντικό πρόσωπο ή ένας φίλος μπορεί να φέρει μια ενδιαφέρουσα προοπτική ή καλά νέα στη μέρα σου. Σήμερα και αύριο ο Ήλιος και ο Πλούτωνας ενισχύει κάποια ένταση στη δημιουργική ή ρομαντική ζωή σου.

Ζυγός
Ενώ είναι πιθανό να ξεκινήσεις τη μέρα σου με διάθεση για κάτι διαφορετικό, νιώθεις πιο υπεύθυνη από το συνηθισμένο καθώς η μέρα προχωρά. Ευτυχώς απολαμβάνεις την πιο πρακτική εστίαση. Η ικανότητά σου να αναλαμβάνεις την ευθύνη σου είναι σε σταθερό επίπεδο και η παραγωγικότητά σου είναι ισχυρή. Ακόμη και με κάποιες καθυστερήσεις η συνεργασία και η υποστήριξη ρέουν φυσικά και σου τονώνουν τη διάθεση. Συναισθηματικά μπορεί να αναγνωρίσεις επιθυμίες ή δυσαρέσκειες που θάφτηκαν.

Σκορπιός
Οι σημερινές διελεύσεις δίνουν έμφαση στο μοίρασμα, τη μάθηση και τη διδασκαλία. Θεωρείς ότι είναι ιδιαίτερα φυσικό να εστιάζεις στα θετικά και τονωτικά στοιχεία της ζωής σου. Είσαι σε καλή θέση για φυσική έλξη και ομαλή ροή ενέργειας. Ενώ η μέρα είναι θετική για συνδέσεις με ανθρώπους και ιδέες που σε εμπνέουν, γίνεσαι όσο περνά η μέρα πιο συγκεντρωμένη και φιλόδοξη. Ο Ήλιος και ο Πλούτωνας κατευθύνονται προς την ευθυγράμμιση στον τομέα των επικοινωνιών σου, βοηθώντας σε να φωτίσεις μερικές από τις βαθύτερες φιλοδοξίες και τους φόβους σου.

Τοξότης
Οι σημερινές διελεύσεις αναδεικνύουν περισσότερη ζεστασιά και προθυμία να αξιοποιήσεις στο έπακρο μια κατάσταση. Ωστόσο όσο προχωρά η μέρα υπάρχει περισσότερη ένταση καθώς επικεντρώνεσαι στις προτεραιότητες ή συνδέεσαι με τις φιλοδοξίες σου. Είναι πιθανό να έχεις σημαντικές συνδέσεις που σου επιτρέπουν να λύσεις προβλήματα και να ανακαλύψεις λόγους και κίνητρα. Αυτή επίσης είναι μια καλή στιγμή για τη δημιουργία στρατηγικών για να εξοικονομήσεις χρήματα.

Αιγόκερος
Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της συνεργασίας σου για μερικές μέρες και γίνεσαι πιο κοινωνική. Ακόμα και με τον Ερμή ανάδρομο, η επικοινωνία και η ομαδικότητα ή το ζευγάρωμα είναι καρποφόρα και μπορεί να καταλήξεις με μια νέα προοπτική για ένα θέμα. Ο Ήλιος και ο Πλούτωνας κατευθύνονται σε μια σύνοδο στο ζώδιό σου, ανακατεύοντας τα ένστικτά σου για ανάπτυξη, βελτίωση και αλλαγή. Μην επικεντρώνεσαι στα προβλήματα στη σχέση με τον αγαπημένο σου, ενώ αν είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ.

Υδροχόος
Οι σημερινές διελεύσεις είναι δυνατές για να αξιοποιήσεις σωστά τους πόρους σου. Μπορεί να υπάρξει ένας μικρός θρίαμβος καθώς αξιοποιείς ιδέες για τη ζωή σου και βρίσκεις τρόπους να τις εφαρμόσεις για να κάνεις βελτιώσεις. Καθώς η μέρα προχωρά μπορείς να βρεις τον εαυτό σου πιο συγκεντρωμένο και σοβαρό. Ο Ήλιος και ο Πλούτωνας που βρίσκονται σε ευθυγράμμιση μπορούν να στέψουν την προσοχή σου στα πιο βαθιά, θαμμένα συναισθήματά σου.

Ιχθείς
Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της χαράς σου για μερικές μέρες και εναρμονίζεται με τον Δία στο ζώδιό σου. Ως εκ τούτου μπορείς να βρεις πιο εύκολα κανάλια για να εκφραστείς ακόμη και με τον Ερμή ανάδρομο. Η μοναδική άποψή σου βρίσκει ένα κοινό που την εκτιμά. Τα χόμπι, η αναψυχή, ο ελεύθερος χρόνος και ο ρομαντισμός είναι σημαντικά θέματα που δίνουν ώθηση στη συναισθηματική σου ζωή. Με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα να ευθυγραμμίζονται, η ένταση με τους φίλους ή τα περίπλοκα συναισθήματα καθώς προχωρά η μέρα έρχονται στην επιφάνεια.
tlife.gr
Διαβάστε Επίσης

Σήμερα 15 Ιανουαρίου γιορτάζουν

 

 

 

 

Τα Χάνια, με όπλο την άμυνά τους, επιβλήθηκαν με 12-9 του Παναθηναϊκού

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics