Breaking News
15 Ιανουαρίου 2022

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον ΟΦΗ με 3-0, με τον Γιασμίν Κούρτιτς να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Δικέφαλο, καθώς σημείωσε τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου. Το τελικό αποτέλεσμα έκρινε ο Σβιντέρσκι με το τρίτο γκολ στο 84ο λεπτό.

 

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον ΟΦΗ με 3-0 και συνέχισε τα θετικά αποτελέσματα στο 2022 στη Super League Interwetten. Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου καθάρισαν τους Κρητικούς στο δεύτερο ημίχρονο, χάρη στα δύο γκολ του Γιασμίν Κούρτιτς, αλλά και το γκολ του Σβιντέρσκι, με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα.

Ο ΠΑΟΚ πήρε κεφάλι στο σκορ χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κούρτιτς στο 55ο λεπτό. Ωστόσο το συγκεκριμένο πέναλτι προήλθε με παρέμβαση του VAR και ενώ ο ΟΦΗ είχε βρει δίχτυα με τον Τσιλιανίδη, καθώς νωρίτερα ο Βούρος έκανε χέρι σε προσπάθεια του Ζίβκοβιτς μέσα στην περιοχή.

Ο Κούρτιτς πέτυχε ένα ακόμα γκολ στο 76ο λεπτό. Ο Μπίσεσβαρ κράτησε την μπάλα μέσα στην περιοχή και αφού είδε την κίνηση του Σλοβένου μέσα στην περιοχή του μοίρασε την μπάλα και αυτός με μια ντοπιέτα την έστειλε στα δίχτυα.

Στο 84ο λεπτό ο Σβιντέρσκι διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 3-0, εκμεταλλευόμενος το λάθος του Βάτερμαν, έπειτα από κακή μεταβίβαση του Πασαλίδη. Λίγα δευτερόλεπτα πριν ο Πολωνός επιθετικός βρήκε δίχτυα από αντικανονική θέση, έπειτα από ασίστ του Λύρατζη.

Χαμηλό το τέμπο στο πρώτο μέρος
Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με 4-2-3-1 με τους Βιεϊρίνα, Άκπομ και Άντριγια Ζίβκοβιτς να είναι βασικοί, ενώ εκτός αποστολής έμεινε ο Τσόλακ. Ο ΟΦΗ από την άλλη έπαιζε με κεντρικό επιθετικό τον Τσιλιανίδη, ενώ στα άκρα κινούνταν οι Ντε Γκουζμάν και Νέιρα, με τον Τοράλ στο νο10.

Την πρώτη καλή στιγμή είχε ο Δικέφαλος στο 7'. Ο ΟΦΗ κράτησε την μπάλα, ο ΠΑΟΚ πίεσε ψηλά και έκλειψε, ο Αουγκούστο βρέθηκε απέναντι απ' τον Βάτερμαν, όμως αστόχησε. Οι Κρητικοί θέλησαν να απαντήσουν, έπειτα από ένα κλέψιμο στη μεσαία γραμμή. Ο Τσιλιανίδης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Το ματς είχε χαμηλό τέμπο. Οι δύο ομάδες έχτιζαν το παιχνίδι τους από πίσω, ενώ αμφότεροι πίεζαν ψηλά για να εκμεταλλευτούν λάθη.

Ο ΠΑΟΚ και ο ΟΦΗ ήταν αρκετά προσεκτικοί και δεν ήθελαν να ρισκάρου. Γι' αυτό τον λόγο οι τελικές στο πρώτο μέρος δεν ήταν πολλές. Στο 38' ο Άκπομ θέλησε να εκμεταλλευτεί λάθος του Βάτερμαν, που κράτησε την μπάλα λίγο παραπάνω, όμως ο κίπερ των Κρητικών διόρθωσε το λάθος του. Προς το φινάλε του πρώτου μέρους ο ΠΑΟΚ θέλησε να ανεβάσει τον ρυθμό και να απειλήσει, όμως η άμυνα του ΟΦΗ "καθάρισε" όταν χρειαζόταν.

Προσδοκώμενα γκολ
ΠΑΟΚ PAOK 3 - 0 OFI ΟΦΗ
Συνολική εικόνα
1,87 Συνολική ικανότητα ομάδας στο γκολ i 0,26
11 Τελικές προσπάθειες 6
5 Τελικές στην εστία 1
Αναμενόμενα γκολ
Γκολ
Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

Ο Κούρτιτς κλείδωσε το τρίποντο για τον Δικέφαλο
Σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο στο δεύτερο οι δύο ομάδες κατέβασαν το τέμπο τους. Ο Ζίβκοβιτς απείλησε στο 46ο λεπτό με ένα δυνατό σουτ από τα δεξιά της περιοχής, με τον Βάτερμαν να μπλοκάρει. Την ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Μπαλογιάννη στο 50ο λεπτό.

 

Μετά από το γκολ του Κούρτιτς οι δύο ομάδες δημιούργησαν ελάχιστες τελικές στις δύο εστίες, ενώ έγιναν αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα από τις δύο ομάδες. Ο Νιόπλιας έριξε στο ματς Καμάου και Ντουρμισάι, οι δύο ποδοσφαιριστές πήραν πρωτοβουλίες, ωστόσο ήταν ανούσιες.

Από πλευράς ΠΑΟΚ, η έλευση του Μπίσεσβαρ, αλλά και των Ζαμπά και Σβαμπ άλλαξαν την εικόνα για του Δικεφάλου και σφράγισαν το τρίποντο.

Ο ΟΦΗ απείλησε κυρίως με σουτ έξω από την περιοχή, ωστόσο οι προσπάθειες των Τσιλιανίδη στο 65' και Ναμπί στο 90ο λεπτό κατέληξαν άουτ. Για τον ΠΑΟΚ ιδιαίτερα δραστήριος ήταν και ο Σβιντέρσκι, ο οποίος εκτός από τα δύο γκολ που πέτυχε (και μέτρησε το δεύτερο), βρέθηκε κοντά στο να πετύχει και δεύτερο γκολ, ωστόσο δεν συνδυάστηκε καλά με τον Ζίβκοβιτς στο 90ο λεπτό.
sport24.gr
Διαβάστε Επίσης

Όλα τα ζώδια 15/01

 

 

 

Ολοκληρώνονται οι όμιλοι σε Α1 και Α2 ανδρών, φινάλε στην Α2 γυναικών

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics