Breaking News
16 Ιανουαρίου 2022

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

 

Κριός
Με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα σε ευθυγράμμιση στον ηλιακό 10ο οίκο σου τα συναισθήματα είναι έντονα, ίσως και οι φόβοι σου να έρθουν έντονα στην επιφάνεια. Αυτά τείνουν να σχετίζονται με την πορεία της ζωής σου, τις φιλοδοξίες, την καριέρα ή και τη φήμη σου. Αργότερα σήμερα πρόσεξε τα βιαστικά λόγια απέναντι στον αγαπημένο σου ή το πρόσωπο που διεκδικείς.

Ταύρος
Με τη σύνοδο Ήλιου – Πλούτωνα σήμερα μαθαίνεις ότι η πιο έντονη προσκόλληση στις ιδέες σου μπορεί να περιορίσει την ανάπτυξή σου. Η απελευθέρωση του εαυτού σου από περιοριστικές συμπεριφορές είναι μια διαδικασία που ξετυλίγεται και είναι ενδυναμωτική. Οι όποιοι φόβοι τείνουν να σχετίζονται με τον δρόμο μπροστά, τα μακροπρόθεσμα σχέδια, τις δεξιότητες, τις γνώσεις και την πίστη σου στο μέλλον. Η συναισθηματική σου ζωή έχει ευαισθησίες και αναθεώρηση.

Δίδυμοι
Με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα ευθυγραμμισμένους στον ηλιακό 8ο οίκο σου μπορεί να επωφεληθείς πολύ από την έρευνα στο βάθος, τη διερεύνηση ή το σκάψιμο. Αργότερα σήμερα οι αλληλεπιδράσεις είναι τεταμένες και θα πρέπει να προστατεύσεις τις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα ή τον ερωτικό σύντροφο σου, για αυτό επίλεξε ευχάριστες δραστηριότητες. Εάν είσαι μόνη, τα γρήγορα συμπεράσματα ίσως να σε απομακρύνουν από πρόσωπα που έχουν ενδιαφέρον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καρκίνος
Στόχος σου είναι να εξετάσεις όλες τις πτυχές καθώς τα συναισθήματα ξεχειλίζουν με τη Σελήνη στο ζώδιό σου όλη τη μέρα. Με τη διέλευση του Ήλιου με τον Πλούτωνα είναι πιο εύκολο να δεις στους άλλους τι προσπαθείς να αποφύγεις και να μάθεις τον εαυτό σου. Αργότερα σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτική με τα λόγια σου και να αποφύγεις βιαστικές κινήσεις κυρίως σε θέματα που αφορούν στη συναισθηματική σου ζωή.

Λέων
Με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα σε ευθυγράμμιση αξιοποιείς τις βαθύτερες φιλοδοξίες σου. Μπορεί να σε απασχολήσει ένα πρόβλημα πριν φτάσεις σε μια ενδυνάμωση και είναι σημαντικό να γνωρίζεις πότε θα πρέπει να κάνεις πίσω. Η επιθυμία για ασυνήθιστες εμπειρίες και συνδέσεις είναι έντονη όμως θα πρέπει να προσέξεις τα όρια. Πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεσαι στον αγαπημένο σου και τον τρόπο που διεκδικείς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Παρθένος
Η σημερινή διέλευση Ήλιου – Πλούτωνα σε φέρνει σε επαφή με τις βαθύτερες ορμές και επιθυμίες σου. Είτε πρόκειται για αναγνώριση, είτε για την προσοχή από ένα ερωτικό ενδιαφέρον είναι δύσκολο να αντισταθείς. Μπορεί να νιώσεις ζήλια ή δυσαρέσκεια που όμως θα πρέπει να προσπαθήσεις να χαλιναγωγήσεις. Όσο κυλούν οι ώρες το μυαλό και το ενδιαφέρον σου εστιάζεται σε εργασιακά θέματα που ομολογουμένως σου δημιουργούν άγχος.

Ζυγός
Με τη σημερινή όψη Ήλιου – Πλούτωνα μπορείς να αναγνωρίσεις με μεγαλύτερη σαφήνεια τομείς της ζωής σου που χρειάζονται μια σοβαρή ενημέρωση ή επανεκκίνηση. Είναι μια καλή στιγμή να εστιάσεις σε ό,τι πρέπει να μείνει πίσω ή να αναβαθμιστεί και να μεταμορφωθεί. Η ενέργεια του Πλούτωνα προτιμά να βελτιώσει αυτό που ήδη έχεις. Μπορείς επίσης να διοχετεύσεις την ενέργειά σου με μεγάλη επιτυχία σε μια επιδίωξη που σχετίζεται με το σπίτι.

Σκορπιός
Είσαι σε καλή κατάσταση για να έρθεις σε επαφή με αυτό που σε οδηγεί σήμερα καθώς ο Ήλιος και ο Πλούτωνας ενώνουν τις δυνάμεις τους. Αν και αυτό θα μπορούσε να είναι λίγο ενοχλητικό ή άβολο αυτή η διαδικασία σε εξυπηρετεί καλά, εάν εργαστείς μαζί της για να αναπτυχθείς και να βελτιωθείς. Οι επικοινωνίες έχουν ιδιαίτερη επίδραση ή μπορεί να υπάρξει μια νέα εξέλιξη, μνήμη ή ανησυχία που σχετίζεται με ένα έργο ή επιδίωξη. Στη συναισθηματική σου ζωή κράτα τα πράγματα απλά και παραμέρισε τις μεγάλες προσδοκίες.

Τοξότης
Με τη σημερινή σύνοδο Ήλιου – Πλούτωνα θα μπορούσες να εστιάσεις στο να απαλλαγείς από τα περιττά βάρη. Αυτό το ισχυρό δίδυμο μπορεί να προκαλέσει έντονα συναισθήματα για τα όρια, το εισόδημα ή τις αξίες σου. Αν φοβάσαι ή ανησυχείς για θέματα ασφάλειας ή οικονομικά μην επιτρέψεις να σου χαλάσουν τη διάθεση. Απόφυγε την ένταση που επηρεάζει τη συναισθηματική, ερωτική σου ζωή.

Αιγόκερος
Είσαι σε εξαιρετικό σημείο για να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου αν και μπορεί να χρειαστεί να καταπολεμήσεις την ανυπομονησία. Η ευθυγράμμιση Ήλου – Πλούτωνα ρίχνει φως σε προσωπικές φιλοδοξίες και φόβους οι οποίοι μπορεί να είναι ελαφρώς άβολοι, αν δεν έχεις επαφή μαζί τους και δεν τους αναγνωρίσεις. Οι εντάσεις όσο κυλούν οι ώρες ανεβαίνουν και δεν θα πρέπει να επηρεάσουν στη συναισθηματική σου ζωή.

Υδροχόος
Οι σημερινές ενέργειες είναι καλές για ανανέωση σε συναισθηματικό επίπεδο και σου δίνουν τη δυνατότητα να προσδιορίσεις τις πηγές των ανασφαλειών και των ενοχών σου. Η ευθυγράμμιση Ήλιου – Πλούτωνα σε βοηθά να δεις τις στάσεις ή τις καταστάσεις στη ζωή σου που μπορεί να σε έχουν οδηγήσει σε αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές ή να είναι η ρίζα των συναισθηματικών αδυναμιών σου. Όσο κυλούν οι ώρες απόφυγε ή έλεγξε τις εντάσεις.

Ιχθείς
Η σημερινή ευθυγράμμιση του Ήλιου – Πλούτωνα που είσαι σε ισχύ από χθες, σου προσφέρει μια ειλικρινή ματιά σε προβληματικές περιοχές και εξαρτάται από εσένα αν θα χρησιμοποιήσεις αυτήν την ενέργεια για να σταθεροποιήσεις ή να διορθώσεις. Αυτή η επιρροή μπορεί να προκαλέσει την ανάγκη να αφαιρέσεις από τη ζωή σου κάποιους περισπασμούς ή λιγότερο ουσιαστικά έργα. Απόφυγε τις ζογκλερικές κινήσεις στα ερωτικά, συναισθηματικά.

tlife.gr

Διαβάστε Επίσης

Δυνατός ΟΦΗ εντός κι εκτός γηπέδου!

 

 

 

 

Σήμερα 16 Ιανουαρίου γιορτάζουν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics