Breaking News
17 Ιανουαρίου 2022

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι οι αγώνες των προημιτελικών, ημιτελικών και ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας θα διεξαχθούν με VAR και γραμμή οφσάιντ.

 

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι οι εναπομείναντες αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας θα διεξαχθούν με VAR και με τη χρήση του συστήματος VOL, δηλαδή της γραμμής του οφσάιντ.

Το μέτρο αφορά τα προημιτελικά που θα διεξαχθούν στις 17-20 και στις 25-27 Ιανουαρίου, αλλά και στους ημιτελικούς και τον τελικό της 21ης Μαΐου.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ
"Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι σε όλους τους αγώνες Κυπέλλου Ελλάδας, συμπεριλαμβανομένου του τελικού, θα γίνει χρήση της τεχνολογίας VAR και γραμμής οφσάιντ (VOL).

Η χρήση του VAR και του VOL θα αρχίσει από την αμέσως προσεχή φάση της διοργάνωσης (προημιτελική) και τους επικείμενους αγώνες της, που είναι προγραμματισμένοι για την Τετάρτη και την Πέμπτη".

Τα ζευγάρια των προημιτελικών
Παναθηναϊκός - Αναγέννηση Καρδίτσας
Άρης - Λαμία
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Παναιτωλικός - Ολυμπιακός
Τα ζευγάρια των ημιτελικών
Παναθηναϊκός ή Αναγέννηση Καρδίτσας - Άρης ή Λαμία
ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ - Παναιτωλικός ή Ολυμπιακός
Το ζευγάρι του τελικού
Νικητής ημιτελικού 1 - Νικητής ημιτελικού 2
sport24.gr
Διαβάστε Επίσης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (17/01)

 

 

 

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics