Breaking News
17 Ιανουαρίου 2022

Ο ΑΣΕΑ Καβάλας έφτασε αήττητος στην πρωτιά στον 1ο όμιλο της Α2 εθνικής κατηγορίας ανδρών.

Το σημερινό πρόγραμμα στα κορυφαία εθνικά πρωταθλήματα είχε, έτσι κι αλλιώς, μόνο ένα ματς, αυτό του πρωτοπόρου ΑΣΕΑ με τον 2ο της βαθμολογίας ΑΣ Γυμνάσιο, στην Καβάλα. Η ομάδα της Αθήνας όμως, δεν ταξίδεψε στη μακεδονική πόλη για την τελευταία αγωνιστική και το τοπικό σωματείο πήρε τη νίκη στα χαρτιά. Έτσι μετά την εξασφαλισμένη πρωτιά εμφάνισε και το απόλυτο των νικών στο φινάλε της α’ φάσης, ενώ το Γυμνάσιο δεν επηρεάζεται βαθμολογικά από τον μηδενισμό, καθώς είχε σιγουρέψει από χτες την κατάκτηση της 2ης προνομιούχου θέσης. Τόσο ο ΑΣΕΑ Καβάλας (φωτό 1) όσο και το Γυμνάσιο πάνε στα πλέι οφ στο τέλος του μήνα και συναντούν τον Άρη Νικαίας και την Αθηνά Μαγκουφάνας, οι οποίες κατέλαβαν χτες την 1η και τη 2η θέση αντίστοιχα στον 2ο όμιλο. Η Καβάλα ετοιμάζεται τώρα για το 3ο αναπτυξιακό τουρνουά της σεζόν 2021-2022, που είναι να το διοργανώσει στο κλειστό γυμναστήριο της Γεωργιανής το προσεχές Σαββατοκύριακο. Στο ΣΕΦ εξάλλου, ολοκληρώθηκαν χτες οι συναντήσεις για τον 1ο όμιλο στη Β’ Εθνική Λοιπής Χώρας ανδρών με νικητή τον Ποσειδώνα Τήνου.

Στην Α2 κατηγορία ανδρών ο 2ος όμιλος τελείωσε χτες στο ΣΕΦ, ενώ ο 1ος είχε μόνο δύο εκκρεμότητες. Η μία ήταν το σημερινό ματς στην Καβάλα, το οποίο κατέκτησε με 3-0 α.α. η τοπική ομάδα. Θυμίζουμε ότι και χτες είχε νικήσει άνευ αγώνα τον ΓΑΟ Πειραιά, που επίσης δεν μετέβη στην Καβάλα.

Η δεύτερη εκκρεμότητα είναι το εξ αναβολής παιχνίδι του ΑΟ Πεύκης με τον ΔΑΟ Ταύρου. Οι δύο ομάδες συμφώνησαν να γίνει το ερχόμενο Σάββατο, στη 1μμ, στην Πεύκη. Αν πάρει τη νίκη το σωματείο της Πεύκης θα φτάσει στην τελική βαθμολογία το Γυμνάσιο, όμως θα μείνει 3ο κι έξω από τα πλέι οφ των θέσεων 1-4 διότι έχασε και στα δύο μεταξύ τους ματς στους δύο γύρους του πρωταθλήματος.

IMG 20220115_122708_4Οι αγώνες για τον 1ο όμιλο στη Β’ Εθνική Λοιπής Χώρας ανδρών επρόκειτο να γίνουν με τρεις ομάδες. Δεν ταξίδεψε όμως, ο η ΑΕΣ Λέσβου Μακαράς κι έτσι το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε μέσα σε μία μέρα. Ο Ποσειδώνας Τήνου (φωτό 2) έδωσε δύο παιχνίδια με τον ΑΟΕΑ Κω, νίκησε με 3-1 και 3-0 και πήρε την 1η θέση. Συνεχίζει την προσπάθειά του και τώρα θα δώσει πλέι οφ με τον Φάρο Βαρβασίου, που αναδείχτηκε νικητής στον 2ο όμιλο της Λοιπής Χώρας, για μία θέση στα μπαράζ ανόδου της Β’ Εθνικής.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 1ΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΤΗΝ Α2 ΑΝΔΡΩΝ (σε 8 αγώνες)

ΟΜΑΔΑ ΒΑΘΜΟΙ

1. ΑΣΕΑ Καβάλας 16

2. ΑΣ Το Γυμνάσιο 12 *

---------------------------------------------------

3. ΑΟ Πεύκης 10 (σε 7 αγώνες)

4. ΔΑΟ Ταύρου 9 (σε 7 αγώνες)

5. ΓΑΟ Πειραιά 8 *

* Ο ΑΣ Το Γυμνάσιο και ο ΓΑΟ Πειραιά έχουν από έναν μηδενισμό.


Διαβάστε Επίσης

Κύπελλο Ελλάδας: Με VAR και γραμμή οφσάιντ όλοι οι αγώνες μέχρι και τον τελικό

 

 

 

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (17/01)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics