Breaking News
16 Αυγούστου 2022

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Έρικ Λάρσον, με τον Σουηδό αμυντικό να υπογράφει συμβόλαιο έως το 2024.

 

Ολοκληρώθηκε και το τυπικό σκέλος της μετεγγραφής του Έρικ Λάρσον στον ΌΦΗ, ο οποίος ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης για δυο χρόνια.

Ο 31χρονος αμυντικός αγωνιζόταν τα τελευταία 4 χρόνια στο σουηδικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μάλμε και έχει πλούσια εμπειρία από ευρωπαϊκές δοργανώσεις.

Ο ΟΦΗ κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με τον Σουηδό ποδοσφαιριστή από το Σάββατο (13/8), ενώ υπήρχε και η πληροφορία ότι ο Ατρόμητος επιδίωξε την τελευταία στιγμή την υπογραφή του.
Η ανακοίνωση του ΟΦΗ

“Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή, Eric Larsson, από την Malmö FF, με τον 31χρονο αμυντικό να υπογράφει συμβόλαιο με την ομάδα μας, διάρκειας δυο ετών.

Γεννημένος στις 15 Ιουλίου 1991 στην πόλη Gävle της Σουηδίας, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής της Gefle, ενώ τον Ιανουάριο του 2010 προβιβάσθηκε στην πρώτη ομάδα, με την οποία μέτρησε 40 εμφανίσεις, σκοράροντας μια φορά.

Τον Ιανουάριο του 2013 αποκτήθηκε από την GIF Sundsvall, φορώντας τα χρώματά της σε 135 αγώνες, στους οποίους πέτυχε πέντε γκολ και είχε 16 ασίστ.

Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η 23 φορές πρωταθλήτρια Σουηδίας, Malmö FF, ομάδα με την οποία αγωνίστηκε σε συνολικά 168 αναμετρήσεις, σημειώνοντας εννιά γκολ και 28 ασίστ.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με σημαντική εμπειρία σε διεθνείς διοργανώσεις, καθώς έχει συμμετάσχει σε συνολικά 40 αγώνες (Europa league & Champions League).

Eric, καλώς ήρθες στον ΟΦΗ!”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μίλτος Τεντόγλου: Παρακολουθήστε σε live streaming τον τελικό του μήκους

 

 

 

 

 

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics