Breaking News
22 Απριλίου 2021

Η ομοσπονδία κωπηλασίας προχώρησε στην αναβολή του πανελληνίου πρωταθλήματος

 

Στην αναβολή της α’ φάσης του 87ου Πανελληνίου πρωταθλήματος προχώρησε η ομοσπονδία κωπηλασίας. Το πρωτάθλημα είχε προγραμματιστεί να γίνει στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά 6-9 Μαΐου. Όμως εξ αιτίας των εκτάκτων μέτρων που ισχύουν για την πανδημία, η ΕΚΟΦΝΣ ανακοίνωσε την αναβολή. Το Σαββατοκύριακο στον ίδιο χώρο έγιναν οι αγώνες δοκιμασίας, για να προσκληθούν στο κοινόβιο, που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με την Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ, αγώνες εντός Μαΐου δεν μπορούν να διεξαχθούν. Εκτός αν αποτελούν αγώνες πρόκρισης για τις Εθνικές ομάδες, κριτήριο το οποίο δεν υφίσταται για το συγκεκριμένο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Έτσι το ΔΣ αποφάσισε την αναβολή του για μεταγενέστερο χρόνο μέσα στο καλοκαίρι. Και κυρίως μετά την ολοκλήρωση των σχολικών υποχρεώσεων της πλειοψηφίας των αθλητών των σωματείων. Η νέα ημερομηνία για το πανελλήνιο πρωτάθλημα θα αποφασιστεί στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ.
sports3.gr
Διαβάστε επίσης

Ενόργανη Γυμναστική: Με Πετρούνια το σημερινό μενού στη Βασιλεία

Λύγισε από την Κβίτοβα η Σάκκαρη

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics