Breaking News
20 Οκτωβρίου 2018

Από τη πρώτη θέση θα ξεκινήσει, για δεύτερη φορά την τρέχουσα σεζόν στο πρωτάθλημα, ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο στο ιαπωνικό Moto GP.

 


Ο αναβάτης της Ducati, εξασφάλισε την pole position, αφού ήταν ο ταχύτερος στην πίστα του Μοτέγκι.


Ο Μαρκ Μάρκεθ, που είναι σχεδόν σίγουρος πρωταθλητής με διαφορά 77 βαθμών από τον Ντοβιτσιόζο, περιορίστηκε με Repsol Honda στην έκτη θέση.

Να σημειωθεί ότι δεν θα μπορέσει να εξασφαλίσει μαθηματικά τον τίτλο εφόσον τερματίσει πίσω από τον αντίπαλό του στον αγώνα της Κυριακής.


Ο Ζοάν Ζαρκό με Monster Yamaha ήταν δεύτερος και ο Τζακ Μίλερ τρίτος με Alma Pramac Racing, ενώ ο Καλ Κράτσλοου με LCR Honda και ο Αντρέα Ιανόνε με Suzuki συμπλήρωσαν την πεντάδα. Ο αγώνας της Κυριακής θα αρχίσει στις 8:00.

sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics