Breaking News
11 Απριλίου 2020

Ο επικεφαλής της Yamaha μιλάει για την απόφαση που θα πάρει ο Βαλεντίνο Ρόσι, σχετικά με το αν θα συνεχίσει στο MotoGP ή θα σταματήσει, ενώ απαντά και για τις φήμες που έχουν σχέση για το 2021.

 

Virtual Sports: Ζεις μια πραγματική εμπειρία στοιχήματος! |21+

Advertisement
Ο Βαλεντίνο Ρόσι μετά από το τέλος του 2020 θα κληθεί να αποφασίσει αν θα εγκαταλείψει από το MotoGP ή αν θα συνεχίσει, σε δορυφορική ομάδα. Ο Φάμπιο Κουαρταραρό που σήμερα τρέχει με την Petronas Yamaha θα πάρει «μεταγραφή» στην εργοστασιακή Yamaha, πλάι στον Μάβερικ Βινιάλες, κάτι που σημαίνει ότι ο Βαλεντίνο Ρόσι δεν θα έχει θέση σε αυτή. Ωστόσο, η ομάδα είναι σε θέση να του παρέχει μια εργοστασιακή μοτοσικλέτα στη δορυφορική Petronas, αν θελήσει να συνεχίσει.

«Ελπίζω να ξεκινήσουμε όσο το δυνατόν νωρίτερα για να έχει χρόνο να αποφασίσει. Αν αποφασίσει με βάση το συναίσθημα, τότε θα συνεχίσει. Αισθάνομαι ότι θα προσπαθήσει ξανά τον επόμενο χρόνο. Είναι μια απόφαση που ανήκει στον ίδιο, όμως σίγουρα δεν θα είναι εύκολη. Θέλουμε να του βρούμε μια λύση, θα δημιουργήσουμε ένα εργοστασιακό πακέτο για εκείνον στην Petronas αν αποφασίσει να συνεχίσει στο MotoGP» είπε ο Μάσιμο Μερεγκάλι.

Στη συνέχεια σχολίασε της φήμες, που θέλουν τον Ρόσι για έναν ακόμη χρόνο στη Yamaha και τον Κουαρταραρό να μένει στην Petronas, αν τελικά ακυρωθεί η σεζόν του 2020. «Τα διάβασα όλα αυτά. Αν το 2020 ακυρωθεί, τότε το 2021 θα ξεκινήσει όπως λένε τα συμβόλαια», δηλαδή με τον Κουαρταραρό στην εργοστασιακή ομάδα. Αυτή τη στιγμή προέχει να ξεκινήσει επιτέλους η σεζόν του 2020 γιατί όσο καθυστερεί, δεν μπορούμε να πάρουμε απαντήσεις για τα υπόλοιπα ζητήματα του MotoGP. Χωρίς αγώνες, δεν έχουμε καμία εικόνα για τίποτα!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics